reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

A ja mam nadzieję, że teraz szybko zrzucę i zmobilizuję się do tego, podejrzewam, że napewno, bo wczoraj...muszę się pochwalić...mężuś dokupił mi do mojej ukochanej konsoli Wii- Wii fit :-):tak:, już wczoraj ciężko było mi się oderwać od ćwiczenia, plusem jest też to, że jest w tym waga, a system sam liczy ile jest nadwagi w stosunku do wzrostu, wczoraj ustawiłam sobie założenie straty 10 kg w miesiąc, zobaczymy co z tego będzie...jak narazie jestem bardzo zadowolona z prezenciku :-):tak: no i nie ma nudy w cwiczeniu, bo jest to 2 w 1, gra i cwiczenia

Ostatnia edycja:
reklama
Uffff...weszłam w spodnie z przed ciąży i zapiełam się do końca nie musząć wciągać brzucha:-)...Córa ssie cyca...Mama chudnie...cudnie :-D:-D:-D i to bez żadnego wysiłku, nie odmawiając sobie niczego dobrego do jedzenia...lody wcinam oporowo :-)

To ja z kolei dopinam się tylko w biodrówkach sprzed ciąży, natomiast w tych z wyższym stanem za chiny. Widocznie w pasie mi zostało jeszcze sporo.:happy2:

u mnie zalamka ,od miwsiaca +11 i nic ...nie drgnie nawet waga,maly glodny po cycu,musze go dokarmiac,cooooo tu robic,po pierwszym dziecku dwa miechy po porodzie mialam 5 kg mniej niz oobecnie,pewnie to zznaczy,zze juz tego nie zrzuce bez diety

U mnie waga stanęła cały czas pozostaje jeszcze 2 kg do zrzutki, zmieściłam sie na razie w jedne spodnie sprzed ciąży, jakoś mam taką oponkę nad szwem po CC i tak za bardzo nie mogę jej uciskać żadnymi spodniami bo mnie jeszcze pobolewa:baffled:. Co prawda mała na butli i cycu to mam nadzieję że ze mnie ściągnie jeszcze więcej niż tylko te 2 kg:tak::-D:-D:-D

Mi jeszcze 3 kg do zrzucenia zostało, ale od dwch tygodni waga ani drgnie. Jeżeli już to bardziej w górę idzie niż w dół. Muszę skończyć ze słodyczami :tak:

U mnie przy wyjściu ze szpitala z Nastusia było tylko 2 na+, a teraz już jest 6. niestety chyba za dużo jem i trzeb asię ograniczyć:zawstydzona/y:

mężuś dokupił mi do mojej ukochanej konsoli Wii- Wii fit :-):tak:, już wczoraj ciężko było mi się oderwać od ćwiczenia, plusem jest też to, że jest w tym waga, a system sam liczy ile jest nadwagi w stosunku do wzrostu
A co to za cudo?

Mama chudnie...cudnie :-D:-D:-D i to bez żadnego wysiłku, nie odmawiając sobie niczego dobrego do jedzenia...lody wcinam oporowo :-)
A po lodach nic małej nie jest? bo mnie położna zakazała jeść zimne bo mała będzie miała "brzydkie kupy" ale ja potrzebuję naukowego wyjaśnienia i póki co nie jem tych lodów... już niedługo

Co do mojej wagi to osiągnęła przedwczoraj 52,5 kg. Oby do 49 kg... Muszę jeszcze sobie obwód bioder zmierzyć i albo się ucieszę albo nie...

reklama
Do góry