reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kilka słów o Nas !!!

reklama
To i my sie przedstawimy :-)

Mam na imie Asia niedlugo skoncze 29 latek, moj mezus w tym roku przekroczyl 30 :szok: razem jestesmy juz 10 lat a malzenstwem 4
Po 3 latach malzenstwa przyszla na swiat nasza upragniona Lenusia, ktora niedlugo skonczy roczek

Moj maz z zawodu jest informatykiem, pracuje w banku i zarabia na swoje kobitki :laugh2: Ja z wyksztalcenia jestem chemikiem biotechnologiem (a pracuje jako nauczycielka matmy i chemii) siedze w domu z Lenusia na urlopie wychowawczym do wrzesnia 2007 roku chyba ze trafi nam sie kolejna pociecha to urlop sie wydluzy :-D planujemy 3 dzieci wiec pewnie jakies piec lat w domu posiedze :happy:
Raczej nie tesknie za praca choc czasem brak mi jeskiegos zajecia, takiej odskoczni... Dlatego pisze cwiczenia do chemii dla dzieci z trudnosciami w uczeniu sie przedmiotow scislych, moze ja kiedys wydadza :-D

Moje zainteresowania to medycyna, genetyka, psychologia i zakupy na allegro :-D

To chyba czas i na mnie... Mam na imie Agnieszka, 30 lat, ale juz za 2 miesiace 31:-(. Jestem z moim mezem 3 lata po slubie, a Erinio jest naszym pierwszym dzidziusiem. Z zawodu jestem germanistka (wyuczony w Polsce) i urzednikiem do spraw cywilno-prawnych (wyuoczonym za granica). Obecnie jestem jeszcze na urolpie wychowawczym,ale wkrotce zamierzam wrocic do pracy. Jestem bardzo bezposrednia i czasami choleryczna:-) i bardzo spontaniczna, lubie podrozowac, i marze o naszym domku z ogrodkiem, do ktorego, mam nadzieje, bedziemy sie mogli za kilka latek przeprowadzic:tak:

ja jestem z Warszawy dokladniej ze Srodmiescia :)

Mija jak mam sie juz czepiac to do konca - nie dosc ze zjadlas literke "d" to jeszcze zrobilas ogolny blad pisze sie "skad" a nie "zkad" :-D :-D :-D :-D :-D

reklama
o kurcze kobity nie przejmujcie sie tak ta pisownia, nikt nie jest doskonaly, a polski jezyk do latwych nie nalezy.:tak: ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

Do góry