K
kaderka
Gość
hej ja mam na imię Kasia mój mąż Konrad a synek Staś. Staś ma 16 msc. i bardzo fajną date urodzenia a mianowicie 05.05.05. W tym roku będę miała 31 lat i jestem "wrednym" skorpionkiem
Z moim ślubnym jestem 10 lat a w czerwcu tego roku minęły 4 lata od naszego ślubu
Mieszkam w małym mieście Braniewie na północy kraju (warmińsko-mazurskie)
Nie pracuję jak to ładnie napisałyście robię słodkie nic tylko dlaczego wieczorem czuję się jakby czołg po mnie przejechał???
Z wykształcenia jestem technikiem biurowym niepraktykującym;-) chyba że przed kompem na bb, niestety innych prespektyw na pracę mojej dziurze nie widzę. Ale naszczęście póki co mąż pracuje mieszkanko mamy służbowe, nowe, 2 pokoje więc jest ok
No to chyba tyle pozdrawiam wszystkie mamusie i te w domkach i te pracujące
Z moim ślubnym jestem 10 lat a w czerwcu tego roku minęły 4 lata od naszego ślubu
Mieszkam w małym mieście Braniewie na północy kraju (warmińsko-mazurskie)
Nie pracuję jak to ładnie napisałyście robię słodkie nic tylko dlaczego wieczorem czuję się jakby czołg po mnie przejechał???
Z wykształcenia jestem technikiem biurowym niepraktykującym;-) chyba że przed kompem na bb, niestety innych prespektyw na pracę mojej dziurze nie widzę. Ale naszczęście póki co mąż pracuje mieszkanko mamy służbowe, nowe, 2 pokoje więc jest ok
No to chyba tyle pozdrawiam wszystkie mamusie i te w domkach i te pracujące