reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilka słów o mamuśkach z Norwegii:))))

witaj mamusiaanusia, rodzic tu nie jest zle, przynajmniej ja wspominam milo, mam przyjaciolke z Ostrowa, wiec czesto tam bywalam:-)
czesc babo, kolejna kolezanka z Sandnes:laugh2:

reklama
Witajcie:)

Imię: Daria
Data urodzenia: 20.08.1981r.
Dzieci: Ukochany synek Alanek, ur 23.06.2008r.
Czym się zajmuję: obecnie na wychowawczym i bardzo mi to pasuje, że te wszystkie wyjątkowe chwile z życia Alanusia mi nie umką:)
Mieszkam: Sarpsborg
Pochodzę: Kościerzyna

witam,a więc napiszę parę słów o sobie:na imię mam Kasia,urodziłam się 05.12.1982,mam kochanego synka Natanka i aktualnie zajmuję się jego wychowaniem.Zaczynając od początku:crazy: najpierw byliśmy z mężem w Anglii(nie jesteśmy jeszcze po ślubie ale lubię tak go nazywać),mieszkaliśmy tam przez rok,nie wiodło się najlepiej,tak poprostu żyliśmy z dnia na dzień więc jak zaszłam w ciażę nie było żal wyjeżdżać.Po powrocie do Polski mąż zaczął wyjeżdżać do Norwegii na miesiąc i na 2tygodnie wracał.Zastanawialiśmy się nad przeprowadzką przed porodem ale bałam się że w razie czego nie wszystko zrozumiem(teraz słyszałam,że można poprosić o tłumacza:tak:)chyba dobrze przeczuwałam bo Natanek urodził się z niedotlenieniem,byłam przerażona kiedy położyli mi go na pierś i nie dawał znaków życia,ok4 godz.leżał w inkubatorze,dostał 5 na 10 punktów.Za to teraz jest w nim tyle życia,że nieraz niedowierzam:biggrin2:!sprowadziliśmy się tu jakiś miesiąc temu,mieszkamy w Lommedalen(wpisałam Oslo bo nie znalam wcześniej tej nazwy:eek:)póki jest z nami moja siostra ogarnia nas szał zakupów ale za tydzień wyjedzie i nie będzie tak wesoło:hmm:,no chyba byłoby na tyle,pozdrawiam:happy:

Witam na imie mam Magda :-)
Urodzinki obchodze 04 07 1987 :-)

Moja pierwsza dzidzia przyjdzie na swiat w polowie marca (termin mam na 20):-)
Do Norwegii przyjechalam zaraz po maturze wiec niedlugo minie 2 lata:-)
Jestem tutaj razem z moim chlopakiem Darkiem (przyszlym mezusiem ):-)
W Norwegii rowniez mieszka moja mama od prawie trzech lat:-)
W tej chwili mieszkam w Rykkin a wczesniej w Haslum:-)
A pochodze ze Świnoujscia :-)

Pozdrawiam wszystkich :happy:

reklama
Witam serdecznie :)

IMIE
: Magda
DZIECI: bliźniaki Dawidek i Kubuś
CZYM SIE ZAJMUJE:specjalista ds. handlu zagranicznego
GDZIE MIESZKAM:Stavanger
SKAD JESTEM:płock

Do góry