reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilka słów o mamuśkach z Norwegii:))))

IMIE: Bozena
DZIECI:w brzuchu siedzi Lorenzo
CZYM SIE ZAJMUJE:w tej chwili jestem na bezrobotnym,niedlugo na maciezynskim
GDZIE MIESZKAM:Oslo
SKAD JESTEM:Wroclaw

reklama
witam wszystkie przyszłe i aktulne mamy:-)

Imię: Katarzyna
Dzieci: pierwsze w brzuszku:-)
Praca: przygotowuję się do roli mamy:-)
Mieszkam: w Grimstad
Pochodzę: z Chełma

pozdrawiam

Cześc dziewczyny!Cosik jest nas coraz więcej, może więc poznajmy sie bliżej i każda z nas napisze kilka słów o sobie:
IMIĘ:Sylwia
DZIECI:kamil i patryk
CZYM SIE ZAJMUJĘ:dzieci,dom
GDZIE MIESZKAM:oslo
SKĄD JESTEM:łódz
A jak komuś coś jeszcze wpadnie do głowy bardzo prosze o dopisanie , wszystkie chwyty dozwolone:-D.
Bardzo chciałabym dowiedziec sie o urodzeniu dziecka w Norwegii,jak to wszystko jest...

IMIĘ: Anka
DZIECI: pierwsze maleństwo ma się pojawić w połowie lutego 2009

CZYM SIĘ ZAJMUJE: w Polsce pracowałam jako księgowa przez 7 lat. Tutaj jestem od roku w zasadzie turystycznie- taka żona przy mężu, choć z przerwami na wyjazdy do Polski:)

GDZIE MIESZKAM: Stavanger - centrum
SKĄD JESTEM: niewielka miejscowość koło Radomia

witajcie!jak wszystkie to i ja:tak:
IMIĘ:Ania
DZIECI:Kubuś 2 latka i miesiąc, o drugie się staramy:-)
CZYM SIE ZAJMUJĘ:ukończyłam SGGW w Warszawie (żywienie człowieka),w 8 m-cu ciąży obroniłam dyplom:rofl2:, w między czasie pracowałam(ale niestety nie w swoim zawodzie:-() a teraz siedze na wychowawczym, jak już jestem w PL (raczej dość rzadko) to mam na głowie budowę naszego gniazdka:-)
GDZIE MIESZKAM:obecnie Kristiansand
SKĄD JESTEM:w sumie jestem z Radomia, ale mieszkam w Stężycy (woj.lubelskie), ponieważ mój mąż mnie tam zaciągnał (stamtąd pochodzi mój mąż i stamtad pochodziła moje mama).
Super , że możemy więcej coś o sobie się dowiedzieć:-):-):-)

Witam wszystkie mamuśki
IMIĘ: Kamila
DZIECI: Adrianna - 4 miesiące
CZYM SIE ZAJMUJĘ: obecnie przebywam na urlopie macierzyńskim
GDZIE MIESZKAM: Vogo ( 300 km na północ od Oslo)
SKĄD JESTEM: Łęczyca woj. łódzkie

Pozdrawiam :-)

reklama
Do góry