reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilka słów o mamuśkach z Norwegii:))))

sa prywatne gabinety i moze cie przyjmowac lekarz. ja chodzilam prywatnie w stavanger, chociaz wysylala mnie lekarka do poloznej. nie wiem niestety jak w twojej okolicy, poszukaj na necie prywatnej kliniki.
a w ogole to przemysl ten pomysl, w norwegii czy anglii wszystkie kobiety chodza do poloznych nie do lekarza i naprawde nie jest zle

reklama
IMIĘ:Elwira
DZIECI:08.04.96---23.03.96---12.07.01
CZYM SIE ZAJMUJĘ:
GDZIE MIESZKAM:Steinkjer
SKĄD JESTEM:Szczecin
Witajcie mam nadzieje ze znajde tutaj bratna dusze...:):-)

Witam się i ja :-)
Imię: Agnieszka
Data urodzenia: 31.10.1981
Dzieci: Synek Dawid ur.13.08.2002; Synek Oliwer-ur.13.03.2006; Córeczka Laura-30.08.2011
Czym się zajmuję: Mam pracować od sierpnia w przedszkolu :tak:
Mieszkam: Gjerdrum
Pochodzę: Szczecin

Mogę się przyłączyć?

Do góry