reklama
Dorin
mama maj 05/sierpień 07 Wrześniowe mamy'07
Ja mojej kupilam dynie z ziemniakiem i jutro to dostanie
Dzięki.Ja mam samą dynie gerbera i pomieszam z tym jabluszkiem.Bo dzisiaj się spieszyłam i niechcący otworzyłam dynie zamiast jabłka,dlatego może jutro mu dam,bo przecież nie może stać otwarte.Ja mu dodaje mojego mleczka.Zobaczymy jutro.Na razie to on w ogóle nie wie że to jest jedzenie,tylko jako zabawe traktuje.A zaciskanie buzi strasznie go bawi.Pa.
A mój ostatnio uparł sie i nie chce jeść jabuszka, a wcześniej jadł i to z wielką chęcią , nie wiem może mu to się odmieni ??? A dynie tez kiedys mu próbowałam dać ale nie udało się nie smakuje mu. co do buraczków to żeczywiście od 7 miesiaca można podawać.
Kuba wczoraj zjadł mały słoiczek gruszek williamsa Gerbera. Smakowały mu i ja też spróbowałam. Ale dobre . Kubusiek zazwyczaj zjada pół słoiczka jabłek albo jabłko+brzoskwinia. Za to jabłka z jogurtem tak średnio mu podchodzą. Ostatnio daję mu świeże jabłko łyżeczką skrobane. I smakuje mu, bryle to jabłko nie było kwaśne .
To tego buraczka chyba troszkę za wcześnie wprowadziłam . Ale nie jadł tego znowu tak dużo. Kawałek buraczka do zupki, nie po całym buraczku. Chyba mu krzywdy nie zrobiłam???
To tego buraczka chyba troszkę za wcześnie wprowadziłam . Ale nie jadł tego znowu tak dużo. Kawałek buraczka do zupki, nie po całym buraczku. Chyba mu krzywdy nie zrobiłam???
Dziewczyny pewnie znacie ten wątek ale może która nie widział to zapraszam do niego
https://www.babyboom.pl/forum2/index.php/topic,1002.0.html
https://www.babyboom.pl/forum2/index.php/topic,1002.0.html
Hej,muszę się pochwalić.Moje słoneczko zjadło dzisiaj pół słoiczka (tego najmniejszego gerbera) dyni.Najpierw mu zrobiłam tak jak wczoraj,z dużą ilością mojego mleczka,wypił taki "soczek" i piszczał że chciał jeszcze,to mu dałam resztę też z mleczkiem ale już takie gęste.Uff,a myślałam,że nie załapie,po prostu z jego gustem muszę się liczyć.Pa.
reklama
Gabi ja też dawałam dynie dla Arka ale własnej roboty i jak na pierwszy raz to sporo zjadł. Chyba mu smakowało
A dzisiaj wprowadziłam po raz pierwszy do zupy buraka czerwonego i zjadł 300 ml. oczywiscie przez butelke bo nadal łyżeczką to bardzo rzadko jemy
A dzisiaj wprowadziłam po raz pierwszy do zupy buraka czerwonego i zjadł 300 ml. oczywiscie przez butelke bo nadal łyżeczką to bardzo rzadko jemy