gosiaborkowska
Fanka BB :)
Olek już je jabłko i banana ale tylko raz dziennie kilka małych łyzeczek. Smakuje mu i chyba jednak woli banana, bo jabłko troche kwaśnawe a banan słodki. Soczek jabłkowy Gerbera z początku rozcieńczany z wodą nie szedł gładko ale dzis dałam nie rozcieńczony i wydudnił bez problemu 25 ml i chciał jeszcze. Jutro będziemy próbować marchewkę.
Jedno mogę przyznać, mój syn lubi jeść z łyżeczki, owszem coś wypluwa ale więcej zjada. Ale co wymagać je dopiero od tygodnia.
Daję nowy produkt przez trzy dni raz dziennie, sprawdzam reakcję i daje nowe. Jak na razie wszystko dobrze.
Co prawda kupa jest co trzy dni i zaczyna się robić grudkowa, a pierdzi tak śmierdząco...... Ale jest zadowolony.
Jedno mogę przyznać, mój syn lubi jeść z łyżeczki, owszem coś wypluwa ale więcej zjada. Ale co wymagać je dopiero od tygodnia.
Daję nowy produkt przez trzy dni raz dziennie, sprawdzam reakcję i daje nowe. Jak na razie wszystko dobrze.
Co prawda kupa jest co trzy dni i zaczyna się robić grudkowa, a pierdzi tak śmierdząco...... Ale jest zadowolony.