reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy rodzeństwo dla listopadowych dzieciaczków??

reklama
Dziekuję wam kochane za gratulacje i kciuki te ostatnie bardzo się przydadzą zwłaszcza, że znów zaczęły się problemy ze skurczami i znów cordafen...oj powtórka z rozrywki:-(

ojojoj, dawno tu nie zaglądałam, a tu proszę, prawie wszystkie listopadowe mamy mają już po dwa suwaczki:cool2: serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!! życzę Wam spokojnych ciąż, bo te drugie chyba już nie są takie beztroskie:tak:
a ja pewnie niedługo będę jedyną mamą jedynaka wśród listopadówek:no: no cóż, tak mi się spieszyło z pierwszym maluszkiem, to teraz muszę się wykazać cierpliwością;-)
trzymajcie się dzielnie i pogłaszczcie od nas swoje kochane brzuszki:-)

Oj ja też już dawno tu nie zaglądałam. Wszystkim mamom spodziewającym się kolejnego maluszka serdecznie gratuluję i życzę spokojnych ciąż i porodów bez komplikacji.
Ithildin i Anulka59 nie jesteście same. Ja na razie też jestem mamą jedynaka i nie wiem kiedy to się zmieni :-( Jedno wiem napewno: jeżeli jest mi pisane więcej dzieci to się pojawią.
Pozdrawiam

Anulka szczerze Ci życzę tego cudu!!!!!!!!!!!!!!!!!! i Tobie ania_77 też :tak:
...a my czekamy na cud finansowy i własną chałupę, a na to widoki marne póki co. No ale nie dramatyzujmy, nie jest mi źle z tym, że na razie jestem tylko dla Olka, i jemu pewnie też ;-) a jak przyjdzie czas na drugie maleństwo, to może i trzecie za jednym zamachem:-)

Dziewczyny ja też mam jedynaka i tak już chyba zostanie. A wszystkim zaciażonym życzę spokojnych 9 miesięcy i porodu w 5 minut :-)

reklama
Ja też mam na razie jedynaka i nic na to nie wskazuje że w najblizszym czasie sie coś zmieni... niestety.

Do góry