reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy rodzeństwo dla listopadowych dzieciaczków??

Mnie również strasznie dawno tu nie było i również z zachwytem patrzę na coraz co nowe suwaczki- WIELKIE GRATULACJE dziewczyny! Ja podzielam los Elusi- nic z tego, narazie nie wchodzi w grę rodzeństwo dla Kasieńki :-(

reklama
Anulka też będę trzymać kciuki i Wy też za mnie trzymajcie, bo zostały mi 4 dni i tak się boję :no:

AsiaMoczywiście że trzymam kciuki by było szybko i w miarę bezboleśnie Kunda AsiaM Emi dziękuję za kciuki-jutro się okaże czy są jakieś szanse na ciążę w tym cyklu.

AsiaM kochana trzymam mocniutko kciuki. Tak ci zazdroszcze ja też bym już chciała. Będzie dobrze podobno drugie to już samo wyskakuje:-). Jak juz będziesz miała maluszka to pochwal się koniecznie będziemy czekały:-D

No i8 znówm poniosłam porażkę nie zaszłam w ciążę więc chyba już czas pogodzić się z myślą o jedynaku.

Nasz drugi maluch już ma prawie miesiąc. Ociągała się ta nasza Basieńka strasznie, miała się urodzić 23 marca a urodziła się 4.04 ja już strasznie zestresowana byłąm, że tak długo po terminie, w końcu musiałam mieć wywoływany poród. A oto ona:
Zobacz załącznik 76338
tym razem cały poród i całe wywoływanie musiałam leżeć więc ból straszny, no ale opłacało się :-) mały aniołek jest grzeczny i kochany

reklama
Do góry