reklama
FallenAngel
Marcówka x2 :))
U nas różnica będzie 3 lata i.. 4 dni. ;-) Ponieważ pierwsze dziecko jest z 5 marca a te zapowiada się na 1 marca.
aldonta
Fanka BB :)
Różnice.......mój starszy syn własnie ma 11 lat i bedzie miał w maju rodzeństwo.....cieszy sie i troszczy o mamę i o to gdzie by tu łóżeczko postawić ))
studjujacamama
kasę zawsze sie da jakoś zorganizować. Nie namawiam na dzieciątko kolejne, bo to tylko Wasza decyzja, ale kasa to nie jest nigdy dobry argument imo. No chyba, że naprawde bieda aż piszczy.
Mama Helenki
i Aniki :D
He, he mi też narazie 2 wystarczy
Właśnie intensywnie myślę nad drugim dzidziem, chociaż mój mąż twierdzi że jeszcze nie czas.........ale ja wiem swoje, bo latka lecą. Gdyby sie udało zajść w ciążę teraz to byłaby róznica 4,5 roku i z tego co czytam tu w Waszych postach to nawet fajna róznica wieku miedzy dzieciaczkami.
witam
ja tez intensywnie mysle już o drugim dziecku, czekam tylko jak okres mi sie skończy i do dzieła. Obawy sa jak cholera, teraz jak o tym myśle to serducho mi wali. Rozmawiałam z mężem i jest za. Jak myślicie dlaczego ja sie tak boję?? a dokładnie czego?? Pocieszcie mnie jakoś, hihi, może parę zdań od tych Mam co juz maja 2 pociechy. Pozdrawiam.
ja tez intensywnie mysle już o drugim dziecku, czekam tylko jak okres mi sie skończy i do dzieła. Obawy sa jak cholera, teraz jak o tym myśle to serducho mi wali. Rozmawiałam z mężem i jest za. Jak myślicie dlaczego ja sie tak boję?? a dokładnie czego?? Pocieszcie mnie jakoś, hihi, może parę zdań od tych Mam co juz maja 2 pociechy. Pozdrawiam.
reklama
Serduszko1
Moje dzieci dzielą 3 latka i miesiąć....I myśle ze to jest właśnie najlepsza rożnica wiekowa ..... Starszy juz więcej rozumie ze np. bedzie miała braciszka ze mama bedzie sie musiała zając braciszkiem bo jest malutki...... U mnie Sebuś był od samego poczatku ciąży przygotowywany na to ze bedzie miał rodzeństwo..... Po porodzie przez ok 2-3 tygodnie był zazdrosny ...jak to dziecko...ale szybko wrecz zakochał sie w braciszku i teraz juz jest lepiej ))