reklama
atram
Mama Pawełka-styczeń 2007
witam jeżeli okres powinnam mieć 10 dni temu a mam już koło tygodnia stan pod gorączkowy 36.9 stopni ciała to możliwe że jestem w ciąży??
Patka a zrobiłaś powtórny test? Objawy o których pisałaś mogą wskazywać na ciążę,a test najlepiej zrobić zaraz po przebudzeniu z samego rana.Ponoć jest najbardziej wiarygodny.
atram
Mama Pawełka-styczeń 2007
a Ty jakie miałaś objawy z samego początku??
U mnie niestety każda jedna ciąża przebiegała raczej bezobjawowo.Nigdy nie miałam nudności,specjalnych apetytów ani nic co jest przypisywane temu stanowi.Owszem jedynym takim pierwszym podejrzeniem były u mnie obolałe piersi i oczywiście brak miesiączki.Chociaż i tak miałam nadzieję,że to tylko zwykłe opóźnienie (zwłaszcza przy ostatniej ciąży )w przeciwieństwie do Ciebie,bo Ty chciałabyś aby była to ciąża.Trzymam wobec tego kciuki za to by były u Ciebie dwie kreseczki.
Ostatnia edycja:
beatka2009
Początkująca w BB
hej dziewczyny, zrobilam pretest w sobote i druga kreska pojawila sie na moment i znikła, dzisiaj powtórzyłam test i druga krecha jest ale słabo widoczna, chlopak pojechal po bobotest i wyszedł tez pozytywnie ale tez nie wyraźnie, myslicie ze bede w ciazy?? bardzo bym chciala... powiedzcie cos...
dib2
Mama Sary - 06.12.2008r.
Jeżeli jesteś w pierszych dniach ciąży to wynik może być nie czytelny. Sądze że jesteś w ciąży tylko zbyt krótkiej by to stwierdzić. Zrób w sobote znowu i pochwal się czy jesteś czy nie. powodzenia
reklama