reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy najlepiej zrobic test ciążowy????

reklama
dziewczyny, byłam w srode u gina i powiedzial ze to za wczesnie ze jeszcze nic nie widac i skierowal mnie na bete i wyszło mi 120! jak myslicie??

Hej,ja też jestem tu nowa.po odstawiniu anty (rok temu) miałam niereguralne @,ale ostatnio było bez problemu dostałam po 33 dniach i tak od jakichś 3 cykli.@ spóżnia mi się już 13 dni.temperature mam 36,3.żadnych objawów niestey nie mam.Z testem jeszcze czekam,nie chce się rozczarować...:-(Doradźcie coś...

beatka i perelka dajcie znac co wam wyszlo.Ja sama o niczym innym nie potrafie myslec (to moj 3 cykl odkad sie staram).Mam nadzieje ze w tym tygodniu sprawa sie wyjasni i najchetniej oczywiscie zobaczylabym 2 kreski.
to moj 27 d.c (jak dotad mialam 28 ale tym razem owulacja chyba sie przesunela).Piersi wrazliwe,temperatura rano 37 wiec jest ok.Pobolewa podbrzusze ale to moze zarowno ciaze jak i okres oznaczac.Jedyne co mnie zastanawia to to ze kilka dni temu zauwazylam na papierze doslownie dwie kropelki krwi,potem jeszcze troche zabarwionego sluzu a na nastepny dzien czysto.Skojarzylam to z palmieniem implantacyjnym.mam ogromna nadzieje ze sie nie myle i zarodek sie zagniezdzil!Oczekiwanie jest okropne!

Kobitki Kochane... Mam do was pytanie... Czy oznacza to ciaze jesli nie mam od tygodnia okresu???? Tylko jest jedno ale... Robiłam dzisiaj test i w okienku C pokazała sie kreska,a w T juz nie... Lecz obok sa takie dwie rubryczki i w jednej z nich tez pokazała sie kreska... Co to oznacza??

Ostatnia edycja:
reklama
iw3vco.jpg

POMOGŁO W ODPOWIEDZI???

Do góry