reklama
Witajcie Dziewczyny! Liczę na waszą pomoc, otóż mam taki problem. Miesiączka spóźniała mi się 5 dni, a dodam, że zawsze miałam jak w szwajcarskim zegarku co 28 dni. Zaczęłam podejrzewać ciąże, bowiem w ostatnich dniach byłam i cały czas jestem bardzo osłabiona, senna. Ponadto czułam się dziwnie, nigdy dotąd tak się nie czułam i szczerze to po raz pierwszy pomyślałam, a może to ciąża....jednak we wtorek wieczorem dostałam okres, trochę mnie to zasmuciło, ale jakoś moje samopoczucie, bo nudności zwłaszcza wieczorne i wzmożony apetyt też się pojawiły nie dawały mi spokoju i w środę z samego rana zrobiłam test i wyszedł negatywny. Wiem, że nawet będąc w ciąży okres może się pojawić, dlatego jeszcze mam nadzieje. Dodam, że jest on daw wyraz skąpy i jakby więcej było śluzu, niż samej krwi (wybaczcie za dosłowność ). Mało tego odczuwam bóle pod pachami i pod łopatkami. Cera mi się widocznie pogorszyła. Nie bardzo wiem co myśleć, czy zrobić jeszcze jeden test? Proszę o jakieś porady !
No w tym tak Dzieki.... .... Ale mam pytanie następne,bo okres spóżnia mi sie 9 dni,a zawsze mniałam co 26,a dzis jest 35dzien.... miesiac temu kochałam sie z chłopakiem wiec myślalam,ze wpadłam wtedy,a teraz mi sie zdaje ,ze mogłam wpasc w poprzedni wtorek Bo kochaliśmy sie bez gumki idt.... a okres powinnam mniec tydzien temu w srodę....
No z tym testem tak Dzieki... Ale teraz sobie tak myśle i stwierdziłam,ze nie wpadłam 3 tyg.temu jak podejrzewałam,a tydzien temu w wtorek... Dlatego test byl mylny poniewaz to za prędko na test..... Nadal nie mam okresu.... 10 dzień... Mam zachcianki na jedzenie,kwasne, słodkie rożnie to bywa..... Czasami kreci mi sie w głowie... jest mi slabo.... A do tego paliłam papierosy,a teraz mam do nich wstret... .....
Ostatnia edycja:
M
madzik1980
Gość
zrobilam test kolejny 3 dni po spodziewanym okresie i kreseczka
nadal jest blada-zaczynam się martwic ze to jednak moze nie
ciąża.Jutro idę na bete ale do tego czasu bede sie martwic.Wkleje
wam mój test:
www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/70728680f13202ea.html
wam mój test:
Madziaas
Już jesteś:)
II kreseczki jak niczrobilam test kolejny 3 dni po spodziewanym okresie i kreseczka
wam mój test:
beata26
szczęśliwa mamusia :)
reklama