reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja zrobiłam test dzien po planowanej @ i wyszla słabiutka druga kreska, powtórzylam go potem kolejnego dnia i druga kreska nadal słabiutka.
hej u mnie też ta 2 wyszła słabiutka jak robiłam test...
powtórzyłam tak jak ty... i wyszsła jeszcze słabsza/.... więc poszłamdo lekarza a na 2 dzień do szpitala.... czyli dziś...
no i jestem w 6 tygodniu..... heh...
gratuluję :-)
chudzielec
Zaciekawiona BB
witam, dzis robilam test ciazowy, wyszla blada druga kreska, niewiele myslac pojechelam na hcg, wynik 10! czyli pozytywny, ale czy nie za niski?
chudzielec
Zaciekawiona BB
dziekuje, lekarz jeszcze mnie wystraszyl mowiac, ze na poczatek czwartego tygodnia nie mozliwe, zeby wyszlo, a jesli wyszlo , to znaczy ze piaty tydzien i trzeba zrobic usg,bo strasznie niski, moze sie nie znam,ale wiem kiedy to sie stalo i ze to jest poczatek czwartego. moze sie wstrzelilam akurat w moment kiedy zaczyna sie rozkrecac producja hcg?! sama nie wiem...
Groch
Zaciekawiona BB
Ja przepraszam, ale ja nie zrozumialam? niemozliwe zeby na pocztku 4tego tyg hcg byla? no przeciez ona sie pojawia od razu po zaplodnieniu, najpierw produkuje ja samo jajko ( w niewielkich ilosciach) a jak sie wytworzy lozysko to ono produkuje hcg. od momentu zagniezdzenia zaczyna rosnac gwaltownie jej wytwarzanie i juz po 48 godz jest wykrywalny jej poziom.. nie mam pojecia o co mu chodzilo..
hej dziewczyny ,mianowicie mam pytanie. @spoznia mi sie 7dzien. test robilam wczoraj negatywny:/... temp.dzis 37.2, niby jestem senna, pobolewa mnie brzuch jak przed @, i wiecej nic:/ jedynie jakies kosmiczne pryszcze mam. Chcialam jutro wybrac sie na bete , bo slyszlam ze niektorym wych negatywne testy a jednak byly w ciazy. pozdrawiam
reklama
Katarina2308
Fanka BB :)
A ja jak robiłam test, to obydwie kreski były widoczne, zrobiłam jeszcze jeden i to samo.Kiedy poszłam na usg, nic nie wykryło, zrobiłam badanie krwi i wyszło pozytywne. Dwa tygodnie poźniej poszłam do przychodni(bo tak chciał lekarz) i wtedy potwierdził mi ciążę i określił na 6 tydzień.Obliczając, u mnie już w 4 tygodniu i test i hcg wykryły ciązę