reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
oczywiście Małgosiuu że będziesz mogła mieć dzieci. znam kobiety które w miesiąc po poronirniu zachodziły w kolejną ciążę
chociaż lekarze odradzają ale nie martw się kochana napewno będziesz miała dzieci
WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE ZOBACZYSZ

no madziujka może będziemy Ci gratulować? może to fasolka i dlatego tak Ci się w głowie kręci?
trzymam kciukasy mocno mocno żeby Ci się udało :laugh: :laugh: :laugh:

Malgosiu ja stracilam swoja dzidzie w piatek o 21 :( mialam łyżeczkowanie ... najpierw 9 godzin meczylam sie zeby samej poronic :( ...dowiedzialam sie narazie tyle, ze nie moge sie kochac z mezem do pierwszej @ i zarzywac antybiotyki musze ... a dzieci jak najbardziej bedziesz mogla miec :) .... jutro najprawdopodobnie odwiedze gin. jak sie dowiem wszystkiego to dam ci znac :) ...trzymaj sie skarbie ..musimy byc teraz silne ..buziaki  :-*

Ja zaczelam krwawic w nocy :( rano kiedy wstalam juz cieklo ze mnie...najgorsze co moglo mnie spotkac to widok wyciekajacego mojego dziecka do wanny...przepraszam ze to pisze ale nie moge sie z tym pogodzic... to bylo takie okropne...w szpitalu oczyscili mnie calkowicie...zadnych antybiotykow nie dostalam. mama schowala wszystko co moze mi to przypominac, a ja i tak sobie przypominam, nawet kiedy wchodze na balkon to przypomina mi sie ze bylam w ciazy bo musialam uwazac zeby sie nie potknac i nie upasc, to jest okropne, ale widocznie tak mialo byc....jeszcze niedawno zastanawialam sie czy kocham swojego przyszlego meza....dzis nie mam ochoty na sluby, wybieranie sukienki , przygotowania do wesela....mam nadzieje, ze w domu mnie zrozumieja i nie beda mieli o to do mnie pretensji bo ja naprawde teraz jedyne o czym mysle to ze chce miec dziecko.....czuje sie teraz tak pusto...kiedys jak bylam w ciazy ktos mi powiedzial ze mam sie nie smucic bo kiedy poczuje sie samotna to musze wiedziec ze juz nigdy tak naprawde samotna nie bede bo mam w sobie dziecko.....dzis czuje sie taka samotna , ze nie potrafie sobie z tym poradzic.....jego jeszcze nie bylo widac na USG a ja go juz bardzo kochalam i czekalam na nie.....niespodziewalam sie jednak ze opusci mnie tak szybko.....zdecydowanie za szybko....

Malgosiu rozumiem Cie doskonale ..... ja lezalam 5 dni w szpitalu i ludzilam sie ze w piatek bedzie wszystko ok.... najgorszy jednak byl placz mojego meza .... jest silnym, a przynajmniej stara sie byc przy mnie .... nie wytrzymal ... dzisiaj wiem ze jestem mamą nienarodzonego dziecka- aniolka  .... kochanie musisz byc dzielna, napewno zadajesz sobie 1000 pytan " dlaczego?"," co ja takiego zrobilam?", "kto zawinil?" itd ... laczę sie z Toba w bolu i zalu ..... jesli chodzi o antybiotyki to radze isc do ginekologa i poprosic o przepisanie ich , z tego co wiem po poronieniu najszybciej dochodzi do zakazen i antybiotyki sa wskazane .... pozdrawiam

Jesli masz ochote porozmawiac to napisz do mnie na GG :1594305

reklama
Moniqa i Małgosiaa-tak mi przykro nawet nie wiem jak to wyrazić i ubrać w słowa, aż się popłakałam -bądżcie silne i dzielne łącze się z Wami w bólu i smutku/ :(

Do góry