reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

MAŁGOSIU O MONIQA BARDZOOOOOOOO MI PRZYKRO :( :( :( :( :( :( :( TRZYMAJCIE SIE KOBITKI U MNIE MINOŁ JUZ 1ROK I PRAWIE 3 MIESIACE A JA WCIAZ MYSLE CZY KIEDYS DA SIE ZŁAGODZIC TEN BÓL :( :( :( :( :( POZDRAWIAM JAK CHCECIE POGADAC ZAPRASZAM NA GG 1069595 ASIA

reklama
axxa , przeczucie ci powie ;)
ja dzisiaj mialam potworne zawroty głowy do południa, niewazne w jakie pozycji byłam - swiat wirował i tak! ciśnienie ok, wiec nie wiem o co chodzi.
byłam dzisiaj na badaniach, jutro beda wynki. a plamienie mam nadal...

A ja znow mam pewne podejrzenia...takie jak przy fasolce ktora samoistnie poronilam...od 2 dni po owulacji bole w podbrzuszu i czasem to okrutne...i mezulek mowi ze juz piersi mi urosly....i sam sie dziwi ze jakby co to co tak wczesnie...choc u mnie to jest wlasnie tym 1 objawem...strasznie szybko rosna...od wczoraj wymiotuje...i nie tylko rano...no i senna jestem bardzo...ciekawe czy to fasolinka...
niechce nic zapeszac i staram sie wyluzowac...dlatego tez tak zadko sie tu teraz pokzuje...i to naprawde dziala!!nie mysle tak o baby...ale tesknie za wami strasznie!!No i widze ze mamy tu nowe starajace sie...
No coz czas pokaze!!W kazdym razie niema sie co zalamywac!!

Dziekuje Elzbietko!!! Ja tez mam taka nadzieje!!Przeczucie mam takze takie jak wtedy...ale bardzo zle mi sie to kojarzy...i wlasnie boje sie ze fasolka ucieknie...Ale co tam!!trzeba wierzyc ze bedzie dobrze!!!

LILITH , a moze zrób sobie badanie na progesteron??bo jak masz za mało to dlatego fasolka moze uciekac...
pójdź do lekarza i porozmawiaj. a jak nie to zrób prywatnie bez skeirowania, w warszawie cena okolo 25-40zł, zalezy gdzie. i jak cos to trzeba wziąć duphaston...

Wiesz mysle ze masz racje!!Bo to strasznie przykre dla mnie jak wiem i czuje ze sie udalo a jednak fasolinka ucieka...Ja do gina ide w sierpniu dopiero i jak nie zajde w ciaze do tego czasu to zrobie wszystkie mozliwe badania i bede robic monitoring cyklu!! ale teraz tez zobacze gdzie u mnie w bielsku mozna zrobic takie badania i chyba zrobie!Napewno mi to nie zaszkodzi!!

reklama
dziekuje Elzbietko!!Jestes kochana!!Mowilam juz mezykowi i mowi ze to dobry pomysl!!A jak mam tego w necie poszukac?? ::)

Do góry