reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Pchełko to może być opryszczka albo zajady tak jak mówi twój mąż. W aptece można kupić różne maści na to bardzo dobry jest ZYRTEC czy jakoś tak ;) albo możesz posmarować to spirytusem lub czymś na spirytusie to wtedy to wyschnie i szybko sie zagoi pozdrawiam i całuje

reklama
Pomozcie !! Jest mi strasznie niedobrze....caly czas chce mi sie plakac, zwymiotowac tez mi sie chce, dzis myslalam ze w kinie nie wytrzymam. I caly czas sie zastanawiam czy ja bede szczesliwa z moim przyszlym mezem, czy ja go kocham ??? Okropne sa te mysli i strasznie mnie mecza ......pomozcie mi :(

małgosiu wszystko bedzie dobrze jak rozumiem to poczatki ciazy wiec wymiotujesz zmiana nastroju itp.ja w 1 ciazy miałam extra zero mdłosci zero wymiotów ale to chyba dobry znak te twoje mdłosci a co do pytanka czy kochasz swojego przyszłego meza to ty sama musisz sobie na te pytanie odpowiedziec nikt ci w tym nie pomoze rozwaz wszystkie za i przeciw albo pomieszkajcie razem bez slubu a wtedy zobaczysz czy chcesz byc z nim na całe zycie pozdrawiam bardzo szczesliwa zona pawełka

MALGOSIU to w ciazy normalka z mdlosciami i wymiotami na to nie ma lekarstwa mi przeszlo w okolo 9 tygodniu.CO do tego czy go kochasz sama pomysl to decyzja na cale zycie

No wlasnie zaczelam miec takie mysli od momentu kiedy zaczol sie drugi miesiac....i to nie caly czas ! Mam tylko takie napady, zmiany nasroju, przez chwilke pomysle o tym, ze moje zycie sie zmienia maksymalnie i czy kocham swego Tomusia, a chwilke pozniej juz wiem, ze wszystko jest ok i nie mam zadnych watpliwosci, denerwuje mnie to bo wczesniej nie mialam wcale takich mysli :( Strasznie mnie to meczy...

reklama
to moze dlatego masz watpliwosci przez te pol roku nie poznaliscie sie do konca.Jak bysce troche poczekali z dzidzia bylo by latweij a ciaz zmienia ludzi

Do góry