reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

MALOGISA TRZYMAM kciuki

PCHELKA dobrze ze spedzilas milo czas przynajmniej nie myslalas

Ja dizs pojechalam z mezem i znajomymi nad wode i sie wylezelismy :) popsolam sobie okulary co bylo smieszna scena ze maz i znajomki malo sie nie posikaly;) a wieczokiem jak zwykle odiwedzil nas moj brat z bratowa i malutkim yorkiem:)

reklama
Jest !!!!!!!!! Widzialm go/ją - ma 6 milimetrow i jest takie malutkie !!!!! Takie to piekne jak lekarka mi mowila , ze tetno jest i serduszko bije :D Jejku tak sie ciesze !!!!!!!!!!! Zdjecie zostawiam na pamiatke :)

monia100 cierpliwosci a zobaczysz, ze niedlugo i Ty bedziesz miala swoje dziecko pod serduszkiem a wtedy ja Ci bede gratulowala. trzymaj sie cieplo i najwazniejsze zabardzo o tym nie mysl a wyjdzie na pewno :)

czesc dziewczyny u mnie mija dzis 25 dzien cylku a @ powinnam miec tak za 1-2 dni wiec dłuzy mi sie bardzo !!! od 11 dni mam juz podwyzszona tempraturke nie spada ponizej 37,2 !! a moze to juz test zrobie w piatek!!! mam do was pytanko w piatek i sobote i niedziele bolał mnie brzuszek tak jak na @ i juz sie bałam ze za wczesnie dostane @ a dzisiaj tak jak reka odjoł bóle odeszły no i jeszcze ten sluz jest bardzo duzo rzadki i kolor mleczny a raz przezroczysty prosze odpowiedcie mi i nie iszcie ze mam poczekac bo tak sie nie da bardzo sie denerwuje pozdrawiam asia ::) ::) ::)

Małgosiaa bardzo, bardzo ci grauluje fasolki!!!

pchełka10.05 , kochanie, zatestuj po terminie spodziewanej miesiączki, dla pewności!! nie warto sie stresowac jedną krechą tylko dlatego że za wczesnie test zrobiony!!

monia100 , musimy i my sie wystarac o takie cudo!!

dzieki elzbietka za dobre słowo ale niewiem co mam myslec o tych moich bulach brzuszka raz sa a potem ich niema a ja zawsze tak miałam ze jak mnie brzuszek bolał to dostawałam @ na drugi dzien a morze ty wiesz o co chodzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam cie goraco

reklama
no z wlasnego doświadczenia to ci niestety nie powiem, ale wczesniej zafasolkowane dziewczyny mówily, ze wlasnie tak brzuszek bolal jak na @... prawie wszytskie tak pisza. i dlatego to takie mylące może byc, boli, czekasz na @, a jej nie ma :).
ponoc sa to bóle implantacyjne, czyli jak fasolka zagniezdza sie w tobie na dobre, moga sie nawet pojawic plamienia przy tej okazji. a jak piersi??
poczekaj jeszcze kilka dni i zrób teścik, napewno będzie II !!

Do góry