reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

MALOGISA TRZYMAM kciuki

PCHELKA dobrze ze spedzilas milo czas przynajmniej nie myslalas

Ja dizs pojechalam z mezem i znajomymi nad wode i sie wylezelismy :) popsolam sobie okulary co bylo smieszna scena ze maz i znajomki malo sie nie posikaly;) a wieczokiem jak zwykle odiwedzil nas moj brat z bratowa i malutkim yorkiem:)

reklama
Jest !!!!!!!!! Widzialm go/ją - ma 6 milimetrow i jest takie malutkie !!!!! Takie to piekne jak lekarka mi mowila , ze tetno jest i serduszko bije :D Jejku tak sie ciesze !!!!!!!!!!! Zdjecie zostawiam na pamiatke :)

monia100 cierpliwosci a zobaczysz, ze niedlugo i Ty bedziesz miala swoje dziecko pod serduszkiem a wtedy ja Ci bede gratulowala. trzymaj sie cieplo i najwazniejsze zabardzo o tym nie mysl a wyjdzie na pewno :)

czesc dziewczyny u mnie mija dzis 25 dzien cylku a @ powinnam miec tak za 1-2 dni wiec dłuzy mi sie bardzo !!! od 11 dni mam juz podwyzszona tempraturke nie spada ponizej 37,2 !! a moze to juz test zrobie w piatek!!! mam do was pytanko w piatek i sobote i niedziele bolał mnie brzuszek tak jak na @ i juz sie bałam ze za wczesnie dostane @ a dzisiaj tak jak reka odjoł bóle odeszły no i jeszcze ten sluz jest bardzo duzo rzadki i kolor mleczny a raz przezroczysty prosze odpowiedcie mi i nie iszcie ze mam poczekac bo tak sie nie da bardzo sie denerwuje pozdrawiam asia ::) ::) ::)

Małgosiaa bardzo, bardzo ci grauluje fasolki!!!

pchełka10.05 , kochanie, zatestuj po terminie spodziewanej miesiączki, dla pewności!! nie warto sie stresowac jedną krechą tylko dlatego że za wczesnie test zrobiony!!

monia100 , musimy i my sie wystarac o takie cudo!!

dzieki elzbietka za dobre słowo ale niewiem co mam myslec o tych moich bulach brzuszka raz sa a potem ich niema a ja zawsze tak miałam ze jak mnie brzuszek bolał to dostawałam @ na drugi dzien a morze ty wiesz o co chodzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam cie goraco

reklama
no z wlasnego doświadczenia to ci niestety nie powiem, ale wczesniej zafasolkowane dziewczyny mówily, ze wlasnie tak brzuszek bolal jak na @... prawie wszytskie tak pisza. i dlatego to takie mylące może byc, boli, czekasz na @, a jej nie ma :).
ponoc sa to bóle implantacyjne, czyli jak fasolka zagniezdza sie w tobie na dobre, moga sie nawet pojawic plamienia przy tej okazji. a jak piersi??
poczekaj jeszcze kilka dni i zrób teścik, napewno będzie II !!

Do góry