reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
vernica lepiej wez i wszystko spakuj sobie w duza podrużną torbe tak zebys miala wszystko pod łóżkiem włożone w torbie zeby ci sie nie platalo i pamietaj o woreczkach na brudne rzeczy :) chociaz mysle ze na bierzaco bedziesz miala wymieniane

woreczki na brudy?? yh ochyda... no jak pielegniarki beda ok to powinny raczej na bierzaco sprawdzac i robic porzadki :)

veronica uwierz mi im wiecej sama przy sobie i przy dziecku robisz tym lepiej i nikt sie nei czepia i wogole bo to co pielegniarki powinny a co robia to róznica

hej laseczki co slychac??o widze ze i tu bellabella zagoscila:)

gdzie stare bywalczynie znilnely gdzie mononoke lilith i reszta??

wczoraj sie dowiedzialam ze moj moze miec wyjazd dłuzszy w delegacje na 3-4 miesiace jestem zalamana ale to jeszzce nic pewnego moge jechac z nim ale to troche nie mozliwe bo ma mieszkac w hotelu wiec zostane bo co z naszymi zwierzakami wiec bedzie trzeba na troche zawiesiec staranka

Hej dziewczynki..daremny moj humor dzisaj, wczoraj i przedwczoraj..po ostatnim 35 dniowym cyklu juz wogole nie wiem kiedy moge miec płodne i kiedy sie wrednej @ spodziewac moge dostac w zasadzie od 4 do 14 lutego;/ wiec ten tydzien to bedzie pewnie tragedia..mam nadzieje ze przyjdzie szybko zebym sie znowu nie łudziła ze ktos we mnie zamieszkał. Moze kupie sobie testy owulacyjne..mialam do gina jechac sie przebadac ale nie mam kiedy...niech juz bedzie wiosna i troszke słonca bo akumulatorki mi sie calkowicie rozladowaly...:p

reklama
Do góry