reklama
Agusia8426
Fanka BB :)
Mój mnie zdenerwował rano i wszystko się powaliło.
VeronicaMelania
veronica dokladnie... ja lezalam tydzien 4 dni przed porodem i 3 po koszmar.... im szybciej tym lepiej....
kwiatuszku kolezanka ma problem bo ojciec wniósł zawieszenie płacenia alimentów na nią...
a pozniej dopisał ze od momentu wyjscia za mąż i zastanawiamy sie czy sąd może wstecz zawiesic czyli tak zeby ona musiala zwrócić mu kase....
a wiesz to kolezanka która poznalam na porodówce i ona biedna dziewczyna jest i sie bardzo martwi
czemu az 3 dni przed porodem?
bo mialam nadcisnienie stwierdzone w date porodu wyznaczona przez lekarza i lekarz bal sie zatrucia ciążowego
spokojnie idz do ginki i zobaczysz co ci powie jak bedzie maly jeszcze nie obrucony to cc
czyli wchodzisz do szpitala kroja cie i haftują i po 3 dniach wychodzisz
spokojnie idz do ginki i zobaczysz co ci powie jak bedzie maly jeszcze nie obrucony to cc
czyli wchodzisz do szpitala kroja cie i haftują i po 3 dniach wychodzisz
VeronicaMelania
ale jak maly jest nieobrocony to cc jest na 100%?
a nie mozna poczekac paru dni np zeby dac jeszczemalemu czas??
eh jak bede 8.02 na iwzycie to bede musiala sprawdzic jak maly jest ulozony bo jakos nie chce miec mimo wszzystko cc. wole porod sn. no coz, zobaczymy co bedzie )
dzis pakuje w koncu wyprawke do szpitala )
a nie mozna poczekac paru dni np zeby dac jeszczemalemu czas??
eh jak bede 8.02 na iwzycie to bede musiala sprawdzic jak maly jest ulozony bo jakos nie chce miec mimo wszzystko cc. wole porod sn. no coz, zobaczymy co bedzie )
dzis pakuje w koncu wyprawke do szpitala )
veronica jak dziecko jest ulozone posladkowo jest mozliwosc sn ale jest niebezpieczne dla ciebie i dla dziecka ( chociazby owiniencie pempowina)
i tak naprwade jak maly byl w 32 tyg ulozony dupka to nie ma miejsca zeby sie obrucić główką...
i tak naprwade jak maly byl w 32 tyg ulozony dupka to nie ma miejsca zeby sie obrucić główką...
VeronicaMelania
tyle ze u mnie co miesiac maly ma inne ulozenie... juz raz mial glowkowe ale potem sie obrocil...
to chybe nie dobrze jak dziecko jest takie ruchliwe, prawda??
to chybe nie dobrze jak dziecko jest takie ruchliwe, prawda??
veronica bardzo dobrze ze dziecko jest ruchliwe tzn ze nic mu nie jest uwierz mi kacper tak pod koniec sie krecił ze wygladalam jak bym miala malego aliena w brzuchu i chcial sie przedrzec przez skóre
a dziecko nie obraca sie ciagle to ze sie rusza to nie znaczy ze sie obkreca to główką w góre to w dół... generalnie dziecko juz teraz powinno byc główka do dołu od jakiegos miesiaca bo szkrab juz jest duzy i nie obróci sie spowrotem.. bo nie ma miesca a uwierz mi ze cholernie by bylo bolesne gdyby to zrobil i wiedziala bys ze przefikal sie... no ale zobaczymy po usg co i jak
a dziecko nie obraca sie ciagle to ze sie rusza to nie znaczy ze sie obkreca to główką w góre to w dół... generalnie dziecko juz teraz powinno byc główka do dołu od jakiegos miesiaca bo szkrab juz jest duzy i nie obróci sie spowrotem.. bo nie ma miesca a uwierz mi ze cholernie by bylo bolesne gdyby to zrobil i wiedziala bys ze przefikal sie... no ale zobaczymy po usg co i jak
VeronicaMelania
ah uspokoilas mnie no niedlugo mam wizyte - zobaczymy co i jak )
ah a te kopniaki czasami tak bola ze masakra. ostatnio maly mnie chyba w zebro kopnal bo mnie tak bolalo !
ah a te kopniaki czasami tak bola ze masakra. ostatnio maly mnie chyba w zebro kopnal bo mnie tak bolalo !
reklama