reklama
VeronicaMelania
Fanka BB :)
veronica uwierz mi im wiecej sama przy sobie i przy dziecku robisz tym lepiej i nikt sie nei czepia i wogole bo to co pielegniarki powinny a co robia to róznica
racja z reszta i tak prawie nikt ich nie sprawdza to im sie nie chce wykonywac swojej pracy ;// najlepiej siedziec w szpialu z malym jak najkrocej ( tyle ile trzeba) i spadac do domu gdzie cisza i spokoj )
Martusia85
karolciak- lepiej zacznij mierzyć temp... ja stosowałam testy i nie pokazały mi tak jak trzeba faktycznej owu...
kwiatuszekq20
Pomózmy malutkiej Martynce oddacaj 1% swojego podatku rozliczajac sie wystarczy tylko wpisac Martyna Gruszczyńska 122/G KRS 0000186434
prawnika nie chyba ale w czym pomoc
prawnika nie chyba ale w czym pomoc
veronica dokladnie... ja lezalam tydzien 4 dni przed porodem i 3 po koszmar.... im szybciej tym lepiej....
kwiatuszku kolezanka ma problem bo ojciec wniósł zawieszenie płacenia alimentów na nią...
a pozniej dopisał ze od momentu wyjscia za mąż i zastanawiamy sie czy sąd może wstecz zawiesic czyli tak zeby ona musiala zwrócić mu kase....
a wiesz to kolezanka która poznalam na porodówce i ona biedna dziewczyna jest i sie bardzo martwi
kwiatuszku kolezanka ma problem bo ojciec wniósł zawieszenie płacenia alimentów na nią...
a pozniej dopisał ze od momentu wyjscia za mąż i zastanawiamy sie czy sąd może wstecz zawiesic czyli tak zeby ona musiala zwrócić mu kase....
a wiesz to kolezanka która poznalam na porodówce i ona biedna dziewczyna jest i sie bardzo martwi
Ostatnia edycja:
Agusia8426
MamaFFia tu na forum jest dział ekspercki z prawnikiem może tam napisz.
bellabella
hej anulka 198424:-)witam wszystkie:-)chcialam sie tylko krotko przywitac:-)
przez caly wekend mnie nie bedzie,wiec do poniedzialku wszystkim:-)
przez caly wekend mnie nie bedzie,wiec do poniedzialku wszystkim:-)
Agusia8426
To czekamy na Ciebie
reklama
Agusia8426
Ja mam dzisiaj 10dc i prawdopodobnie owulkę. Czuję się ok, nic mnie nie boli. Dzisiaj jestem jakaś poddenerwowana:-(