reklama
jA JAK WYCHODZIŁAM ZA MĄŻ TO WSZYSCY myśleli że jestem w ciąży mimo że temu zaprzeczałam ( bo po co miałabym kłamać?) i nawet jak były święta to mnie wszyscy oglądali albo pytali co z ciążą Jakby każdy ślub był z powodu ciąży. To mnie wtedy denerwowało że tak wszyscy myśleli mimo że mówiłam że tak nie jest.
LANA
Fanka BB :)
Dokładnie ilinka ja jak wychodziłam za mąż 6 lat temu nie byłam aż tak młodziutka bo miałam 25 lat i też sie mnie wszyscy pytali czy jestem w ciąży-jakby ślub miałbybyć brany tylko po to bo dziecko w drodze-paranoja!!!!! a w ciąże zaszłam 3 miesiące po ślubie ;D
Witam dziewczynki,
dziś niestety jednak pojawiła się u mnie @, dokładnie po 28 dniach
Byłam oczywiscie strasznie rozczarowana ale nie zalamuje sie. Znów pojawią się w takim razie bardzo przyjemne dni związane z zasadzeniem fasolki i mam nadzieję ze jednak tym razem wszystko ułozy się po naszej mysli.
Mój mężuś był chyba jeszcze bardziej rozczarowany niż ja niestety.
Będę oczywiście dalej Was odwiedzac i 3mać mocno kciuki za Was.
Elżbietko moja intuicja podpowiada mi, że za chwilę będziesz mogła ogłosić nam, że jestes szczesliwą mamusią i czekam na to z utęsknieniem.
Zafasolkowane dziewczynki uwazajcie na siebie, a Ty Dorka uważaj na nóżkę
Bardzo cieszę się, że chociaż wirtualnie mogę byc z Wami i fajnie że wszystkie mamy takie same cele, które pewnie niebawem wszystkim nam się spełnią.
Pozdrawiam Was bardzo gorąco przesyłając optymistyczne fluidy ;D
dziś niestety jednak pojawiła się u mnie @, dokładnie po 28 dniach
Byłam oczywiscie strasznie rozczarowana ale nie zalamuje sie. Znów pojawią się w takim razie bardzo przyjemne dni związane z zasadzeniem fasolki i mam nadzieję ze jednak tym razem wszystko ułozy się po naszej mysli.
Mój mężuś był chyba jeszcze bardziej rozczarowany niż ja niestety.
Będę oczywiście dalej Was odwiedzac i 3mać mocno kciuki za Was.
Elżbietko moja intuicja podpowiada mi, że za chwilę będziesz mogła ogłosić nam, że jestes szczesliwą mamusią i czekam na to z utęsknieniem.
Zafasolkowane dziewczynki uwazajcie na siebie, a Ty Dorka uważaj na nóżkę
Bardzo cieszę się, że chociaż wirtualnie mogę byc z Wami i fajnie że wszystkie mamy takie same cele, które pewnie niebawem wszystkim nam się spełnią.
Pozdrawiam Was bardzo gorąco przesyłając optymistyczne fluidy ;D
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
DORKA dobrze ze to tylko taka mala dolegliwosc wracaj szybko do zdrowka
ELZBIETKO sloneczko tylko sie nie podlamuj ty mialas przeczucie ze jestem w ciazy i jestem teraz ja mam przeczucie ze ty jestes glowa do gory bo dzidzia sie obrazi jak sie bedziesz smucila
ELZBIETKO sloneczko tylko sie nie podlamuj ty mialas przeczucie ze jestem w ciazy i jestem teraz ja mam przeczucie ze ty jestes glowa do gory bo dzidzia sie obrazi jak sie bedziesz smucila
Elżbietka
mother of two sons&angel
dziewczynki jestesci enprawde kochane!! dziekuje że mnie tak podtrzymujecie!! i dziekuje za wasza wiare, oby pomogła!!!
malinosia , przyjdzie dzień, ze sie nie pojawi @!!! i dopiero bedzie super!!!
ja za mąż wyszlam mając 20 lat, mnie nie pytali czy jestem w ciązy, a czy myśleli to nie wiem
ale nie byłam, a kto wie czy nie jestem...
malinosia , przyjdzie dzień, ze sie nie pojawi @!!! i dopiero bedzie super!!!
ja za mąż wyszlam mając 20 lat, mnie nie pytali czy jestem w ciązy, a czy myśleli to nie wiem
ale nie byłam, a kto wie czy nie jestem...
Elżbietka
mother of two sons&angel
no i fotki będa , pod warunkiem ze ladnie na nich wyjde ;D
teraz zmykam jutro (dzisiaj!!) rano do pracki, a piatek urlpo i idziemy do lakarza
dobranoc!!
teraz zmykam jutro (dzisiaj!!) rano do pracki, a piatek urlpo i idziemy do lakarza
dobranoc!!
A
Agnezzz
Gość
U mnie jak brałam ślub to było gadanie za naszymi plecami, że pewnie w ciąży itp. A potem gadali, że na pewno poroniłam. PAranoja, ludzie to jednak potrafią być głupi i podli...
reklama