reklama
Vitall - Doda
Fanka BB :)
Malinosia ja robiłam BoboTest za pierwszym i za drugim razem... więc nie wiem czy to wina testu czy poprostu maleństwo się układało i nie chciało jeszcze dać o sobie znać Trzymam kciuki aby Twój drugi test wyszedł pozytywny
MoniQa no sama nie mogę się doczekać by zobaczyć Nasze Kochanie maleńkie :
Elżbietko strasznie mocno trzymam za Ciebie kciuki jej tak bardzo bym chciała żeby ukazały Ci się upragnione dwie kreseczki Trzymam kciuki nieustannie, tak że nic się nie martw bo masz za sobą taką ekipę wsparcia... wystarczy poczytać wcześniejsze wiadomości dziewczyn Całuski
Doreczko to teraz uważaj na siebie i nie przemęczaj się... życzę szybciutkiego powrotu do zdrówka
MoniQa no sama nie mogę się doczekać by zobaczyć Nasze Kochanie maleńkie :
Elżbietko strasznie mocno trzymam za Ciebie kciuki jej tak bardzo bym chciała żeby ukazały Ci się upragnione dwie kreseczki Trzymam kciuki nieustannie, tak że nic się nie martw bo masz za sobą taką ekipę wsparcia... wystarczy poczytać wcześniejsze wiadomości dziewczyn Całuski
Doreczko to teraz uważaj na siebie i nie przemęczaj się... życzę szybciutkiego powrotu do zdrówka
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
ELZBIETKO trzymam kciuki mocnuiso
DORKA bylas u lekarza jak tam noga?
DORKA bylas u lekarza jak tam noga?
Elżbietka
mother of two sons&angel
dziękuje wam wszystkim z całego serca!!! ale wiecie, ja jakos nie mam za bardzo przekonania ze skarbus juz jest...
tzn raz mam raz nie mam. i tak co jakis czas smutno mi sie robi, ale za chwile znowu wesolutko .
i chyba nie powiem w am w piatek, bo robie tescik raniutko, póxniej do lakarza i z tamtąd na podlasie,a tam nei ma internetu. wracam dopiero w pon wieczorkiem, wtedy wam wszytsko opowiem!!! nie puszczajcie kciuków!!!
tzn raz mam raz nie mam. i tak co jakis czas smutno mi sie robi, ale za chwile znowu wesolutko .
i chyba nie powiem w am w piatek, bo robie tescik raniutko, póxniej do lakarza i z tamtąd na podlasie,a tam nei ma internetu. wracam dopiero w pon wieczorkiem, wtedy wam wszytsko opowiem!!! nie puszczajcie kciuków!!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
zobacze co da sie zrobic
i lepiej niech bedzie TAK!!
i lepiej niech bedzie TAK!!
reklama
m.a.l.i.n.k.a pisze:DORKA bylas u lekarza jak tam noga?
Tak tak Malinko..wszystko OK-okazłao sie stłuczenie...zele maści i przechodzi