reklama
Nasz slub chyba az takim zaskoczeniem nie był..za maz wyszłam w wieku 20 lat..ale zaręczylismy sie rok wczesniej z datą..wiec kazdy mógł zweryfikowac-jest/nie jest..Na dzidziusa rodzina czekała(jestem najstarsza z "młodych"-wstępujących w zwiazki małzenskie..-przypuszczalnych rodziców"..ale ja wiedziałam, ze dłuuugo poczeka....w sumie jeszcze by czekali..a ja bym nawet nie myslala o dziziusiu, gdyby nie mąż..ktory od "zawsze" bardzo chciał i mnie namaiwał..no i śmiejemy sie, że jak dzidzius sie urodzi to powiemy, ze tatuś Cię bardzo chciał..wiec tatus-przewija..pirzez..karmi..chodzi na wywiadowki....-Mąż-pasuje mi to
Ja wyszlam za maz jak mialam 18 latek...no i teraz 19 czerwca mielismy rocznice!!a w sierpniu juz 20 latek bede miala...i wiecie co...u nas tez polowa rodziny pytala czy ja w ciazy jestem czy jak...a tu taki pech ze wlasnie ciaze stracilam co strasznie bolalo...
Elzbietka co do twego pytania to ja przy 1 i przy 2 ciazy czulam ze to wlasnie to...i zupelnie inaczej niz wtedy gdy sobie wmawialam rozne objawy...wiec ja uwazam ze kobiety ktore oberwuja swoj organizm czuja to od razu!!!
Elzbietka co do twego pytania to ja przy 1 i przy 2 ciazy czulam ze to wlasnie to...i zupelnie inaczej niz wtedy gdy sobie wmawialam rozne objawy...wiec ja uwazam ze kobiety ktore oberwuja swoj organizm czuja to od razu!!!
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
a ja wyszlam za maz w wieku 20 lat i wiecie jakos nikt nie pytal (bynjamniej nie slyszelismy )
U mnie samopoczucie srednie czasem wymiotuje a czasem mi tylko nie dobrze.,Dzisaj ogladalam łózeczka ładniutkie bylo jedno .Dziewczyny mam wrazenie ze zadko kotra tu o mnie pyta i pamieta moze nie pasuje do waszego grona
U mnie samopoczucie srednie czasem wymiotuje a czasem mi tylko nie dobrze.,Dzisaj ogladalam łózeczka ładniutkie bylo jedno .Dziewczyny mam wrazenie ze zadko kotra tu o mnie pyta i pamieta moze nie pasuje do waszego grona
Już pisałam w poprzednim poscie Malinko-Wariatek z Ciebie i głupotki się Ciebie trzymaja- ja Cie bardzo lubie!
Co do objawów ... dziewnie się czuję..w głowie mi sie kreci..apetytu nie mam...i na dole bolą jajniki..taki ucisk cały czas czuję..i kręgosłup w dolnej częsci.....Nic nikomu nie mówię (tzn..mężowi)..bo nie chcę by niepotrzebnie poźniej sie rozczarował..Ja staram sie mysleć, że to przez te upały jakaś skisnieta jestem..
Co do objawów ... dziewnie się czuję..w głowie mi sie kreci..apetytu nie mam...i na dole bolą jajniki..taki ucisk cały czas czuję..i kręgosłup w dolnej częsci.....Nic nikomu nie mówię (tzn..mężowi)..bo nie chcę by niepotrzebnie poźniej sie rozczarował..Ja staram sie mysleć, że to przez te upały jakaś skisnieta jestem..
m.a.l.i.n.k.a
DORKA a ty przypadkiem nie masz@? dziekuje kochanituka jestes
m.a.l.i.n.k.a
DORKA aha a wiec moze....?
reklama
m.a.l.i.n.k.a
DORKA oj nie badz taka D hehe ja ci mowie ze sie udalo i dobrze bo tak to bys odciagal i odciagla normalnie jak wam ise udalo to lece do towjego meza z paczka delicji bo teraz cialge zajadam ;p zamiast piwa hehe