reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
dziewczynki (Dodeczko i Eriko) piasałyscie o testach które się na Wasze szczęście pomyliły. Czy pamiętacie jakie to były testy? ja robiłam Pre test i calutki czas tak jak pisałam wcześniej łudze się ze się pomylił :).
Jak zawsze wielka optymista ze mnie. Jestem nadal pod wielkim wrażeniem panującej tu niesamowitej atmosfery. Życzę Wam wszystkim szybkiego zafasolkowania. Będę Was teraz często odwiedzać aż do skutku i jeszcze dłużej .. :)

Malinosia, niestety nie pamiętam nazwy tego testu. Wiem tylko, że nie był to pre test ani Quick, bo te nazwy się tutaj przewijały. Miał różowe opakowanie z dzieciątkiem... ale nie wiem czy to Ci w jakis sposób pomoże. Powodzenia! Czsami wystarczy wyczekać :)

Elżbietka udanych zakupów (oj coś czuję, że tu się coś święci i juz jako mama pójdziesz na weselicho ;) )
Malinosia - co do testów to słyszałam kilka razy tu na forum, że bardzo dobre są takie z dzidzią na opakowaniu, sama zresztą kiedyś robiłam taki test i pokazał prawdę, czyli, że w ciąży nie jestem. Ale jest on chyba jednocześnie jednym z najdroższych testów.

Malinosia -witam serdecznie w naszym gronie-życzę szybkiego zafasolkowania,mam nadzieje ,że Ci się u Nas spodoba i będziesz Nas częściej odwiedzać ,jeśli nie na tym wątku to może nawet na wątku przyszłych mamuś ;D Pozdrawiam. ;D

Elżbietka-o rany coś mi się zdaje ,że to właśnie to i zostaniesz mamusią-hip hip -HUUUUURAAAAAA!!!! ;D ;D ;D

z zakupów juz wrócilam:)
kupilam sobie extra sukieneczke, w kolorze, różowo - morelowo - ecru, tala letni ana ramiaczkach z lekkim marszczeniem na biuście (chociaz optycznie mi powiększy ;) ). i to tylko za 105 zł!!!
tylko jeszcze buciki mdo tego, moze jakies japoneczki w tym kolorez??widzialam takie fajne, ale za 190 zł!!jak dla mnie to za drogo.
no i mam wielką nadzieje ze na weselu juz bede świadoma mama :) :) :)
malinosia  witaj i zaglądaj do nas jak najczęsciej, tu dużo fluidków ciązowych lata :)
LANA obys miala racje!!

Witaj malinosia:)) Powodzenia z fasoleczka:))))
Elzbieto na pewno bedziesz swiadoma mamusia na weselu, zobaczysz!!!
Zycze Ci tego bardzo!!!!!

reklama
malinosia -WITAM I JA cIĘ TU U NAS NA FORUM-ZOSTAŃ Z NAMI:)
Elżbietko..życze Ci byś juz wiedziała,z ę ejstes mamusią;)..
jesli chodzi o zgagę..ja nawet nie wiem co to jest.tzn..opoisywano mi..ale nigdy czegos takiego nie czułam..a znajoma od razu..nie martw sie w ciazy poznasz ;D

aa..byłam u lekarza..:)noga cała..silnie stłuczona jakieś zele i powinno przestać..mam jej nie nadwyręzac.
Robiono mi dziś przeswietlenie..jak byk-że kobietom w ciazy....no i spytalam..a co jesli kobieta nie wie..??:)..pani uśmiehcnęła sie..no jak mozę nie wiedziec..no -normalnie:)..pogadalyśmy chwilke:)..i dla zakryła mnie takim czymś..:)..

Do góry