reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Dorka, dobrze, ze udalo Ci sie dostac do lekarza.
Uwazaj na noge i tak jak lekarz mowil nie nadwyrezaj, to sie szybko zagoi.

Elżbietko mam nadzieję że jesteś mamusią ;) Już sama nie mogę doczekać się piątku :laugh:
malinosia witamy!!!!!!!!!!!

malinosia witam Cie serdecznie :) ...jesli chodzi o test to ja testowalam Bobo-Test ... moze ten sprobuj :) i zycze szybkiego zafasolkowania :)

Dorka bardzo sie ciesze, ze wyjasnilo sie z noga i ze to nic bardzo powaznego :) ....a co do zakrycia przy przeswietleniu, to bardzo dobrze zrobilas, nigdy nic nie wiadomo ;)

Elzbietko mam chec powiedziec Ci juz dzisiaj gratulacje, ale nie chce nic zapeszac i spokojnie (aczkolwiek jak tu spokojnie wysiedziec) bede czekac na piatkowa pozytywna informacje od Ciebie i wtedy juz oficjalnie Ci pogratuluje :)

Dodeczko gin widziala, ale pewnie niebawem i Wy zobaczycie ...oczywiscie nie zapomnij nas poinformowac i przekazac wrazenia :) pozdrawiam :)

reklama
Tak Elżbietko..wszystkie razem z Tobą przeżywamy te niepewnosć..choćto pewniak:)!-że przecież jesteś juz mamą-tego oczywiście Ci życzymy!

Do góry