reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

NO LASKI ja dostałam oczopląsu ,prawie wszystki e naraz -CUDOWNIE .MALINKA RYBKA-moje gratulacje,bardzo się cieszę ,dbajcie teraz osiebie ,dużo wypoczynku .A nie mowilam ,żę gorąco zrobisię latem, teraz kolej na następne,w tym na mnie i na ciebie Majeczko -KOCHAM WAS moje zatroskane mamusie ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Dorka oczywiscie ze za ciebie rowniez trzymam kciuki na egzaminie ...jak to sie mowi , polamania piora badz jezyka :)

Majeczko bedziesz tak samo jak my szczesliwa wiedzac ze nosisz pod serduszkiem swoja upragniona kruszynke :) ... buziaki  :-*

Rybka! Serdeczne gratulacje! Coś widzę koleżanki, że tu się parami fasolki objawiają... tym razem Rybka z Malinką!
Uwaga! Szukam kogoś do pary! testowanie ok 30.06.2005r. !!!! ;)
Malinka! Właśnie przeczytałam! Tak się cieszę, że się ułożyło i mąż tak się cieszy! Chyba pozytywnie Cię zaskoczył... Może ten Twój wcześniejszy nastrój to trochę było z powodu fasolki?? Mam nadzieję, że teraz wszystko się ułoży i będziesz szczęśliwa! Powodzenia

Majeczka! głowa do góry! Nie wolno Ci tak mowić i myśleć! Ja się starałam prawie 3 lata!! I się w koncu doczekałam. Zmieniłam gina, leczyłam moje jajniki i się udało. Tobie też się uda! Musisz w to wierzyć! Ja też łapałam dużo załamek przez te trzy lata, ale jakoś się zbierałam. Trzymam kciuki ;) I mocno Cię ściskam :) :) Będzie dobrze :)
Oliwka, dołączaj do nas, Majka, też. I cała reszta. przesylam fluidy ciążowe :-*

reklama
Dzięki dziewczynki za słowa otuchy i za fluidki, mam nadzieję, że ich sporo nałapałam i tym razem się uda :). Jeszcze raz gratulacje dla Malinki no i dla Rybki oczywiście

Do góry