reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dziewczyny-mam pytanie - jak mam to interpretowac? - od paru dni mam mdłości, rano wymiotuje, ciagle bym spała, bolą mnie piersi, kawa mnie odpycha - jak mam to rozumiec?

reklama
Viwiane masz to rozumieć tak-że to prawdopodobnie "FASOLINKA"zagościła w Twoim brzuszku-HIP HIP HURAAAA!!!! ;D-Zmykaj szybciutko do apteki i kupuj teścik-i rób go szybko-oczywiście prędziutko dawaj nam tu odpowiedżj ak wyszedł-ale czuje ,że na100% dwie kreski

LANA - ja też mam taką nadzieję - wbrew nadzieji. Jezu-ciagle płaczę, albo się śmieję, albo mam ochote krzyczeć-mam dość!!! Dzisiaj byłam u mojego lekarza, ale bedzie dopiero jutro, wiec jutro bede wiedziec! mam pytanie-jakie testy sa najlepsze, bo wiem, ze normalnie powinnam poczekac jeszcze pare ladnych dni zeby testowac!

Viwiane-moim zdaniem najlepsze to QUICK VUE-czy jakoś tak-na obrazku jest dzidziuś w ręczniczku.Te Twoje objawy to jak nic jak ciąża-przynajmniej na to wskazuje. ;D

lana-ja sprawdzałam właśnie i kupie albo bobo test, albo pre test, bo wykrywają wczesną ciążę. jezu-boje się zrobić tego testu :( Chyba się załamię jak po raz kolejny okaże się że nie!!! :-[ :-[ :-[

Będzie dobrze-uszak w góre:)..jestem pewna,z ę sie udało;0-tego w kazdym razie życze!!!..

Lana-jak pokazane na suwaczku-dopiero bede miec, ale powiem Ci szczerze, że już 10 dni mi minelo od owulacji i ....... aaaa!!! Oszaleje!!! Mam wszystkie chore objawy,a musze czekać na termin @, albo pretest zrobie-wykrywa 6 dniowa ciaze :) Ja już jestem glupia. Mam straszne huśtawki nastrojów - współczuje mojemu ukochanemu, ja nie wiem jak on to wytrzymuje :-[

reklama
Viwiane-ja to już chyba oślepłam od czytania tych dobrych wiadomości-faktycznie przecież jak "byk"widać Twój suwaczek-ja bym raczej zrobiła teścik,bo jestem strasznie niecierpliwa ::) ;D

Do góry