reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

wiem, ale to czekanie zabija...i do tego te super wiadomosci z waszej strony...piekne wiadomosci...sprawiaja, ze z wami sie ciesze, a w glebi serca smuce...chyba najlepszym wyjsciem byloby odejscie na razie z bb :|

reklama
rybko ja tez gratuluje!!to faktycznie szczesliwy miesiac!!moze jednak i mnie wyjda te II kreseczki...przesylacie chyba super fluidki!!tak dalej aby jak najwiecej nas zafasolkowalo!!

Dziewuszki tym, którym jeszcze nie gratulowałam to GORĄCE GRATULACJE. A tym, które jeszcze nei ujrzały 2 kreseczek życzę najszybszych owocnych przytulań i odwiedzin bociusiów :D :D

RYBKO,MALINKO GRATULUJĘ KOCHANE NAJPIĘKNIEJ JAK POTRAFIĘ :-*
Tak się cieszę Waszym szczęściem :) :) :) JUPI :) :) :)
Doreczko dziękuję za troskę :-* Czuję się różnie tzn. ostatnio mi coraz częściej niedobrze, a piersi nie dam rady nawet dotknąć !! Ale ogólnie jest OK :) Nie mogę się doczekać aż gin potwierdzi ciąże :) a wybieram się do niej po egzaminach (tzn. jak się troszkę luźniej zrobi) czyli może za tydzień - dwa...
Jestem happy a zarazem troszkę zestresowana czy podołam zadaniu bycia mamuśką :) bo Wy to już jesteście najwspanialszymi CIOCIAMI :-* Hi mi też niczego nie brakuje ;) :laugh:
Pozdrawiam cieplutko :) wracam do nauki :( Cmok :)
Trzymam kciuki za kolejne newsy o II kreseczkach :) Napewno wszystkie już niedługo zafasolkujecie :) Zresztą widzicie jak się rozkręciło :) Trzymam kciuki :-*

Dodeczko - ja też planuję wizytę u gina po skończeniu sesji a nastąpi to już za tydzień hurra ;D ;D

Nie martw się wszystkie będziemy najwspanialszymi mamusiami naszych dzieciaczków. :-* :-*

Dziewczynki maj był owocny a czerwiec będzie jeszcze bardziej :D :D :D

Dodeczko i Rybko powodzenia na egzaminach ...oby wam szybko minely i zebyscie mogly juz tylko myslec o zdrowiu Waszym i Waszych malenstw :)
Theo dziekujemy ;)

Rybeczko_wielkie gratuluję!
Dodeczko..cieszę sie, ze wszystko ok..i zaglądasz do nas:)..
Moniqo..za mnie również trzymaj...jutro reapley..egzam..............:(:(:(..a maz marudzi mi ..ostatnio szczególnie intensywnie.., ze b. mnie koch...bla bla bla..i ze pragnie ze mna zidziusia..i takie tam dowody mi daje na to:)..Dobra dobra:)..jeszcze troche..:)Pozwól Dorce dorosnąć;)..Buziaczki!!!Kolorowch..ja zaraz zmykam..Niedawno wróciliśmy z imienin..a jutro trzeba do szkółki;(...brrr

reklama
Do góry