reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
i @ tez calkiem fajne :)
A ty Elzbietko jeszcze nie uciekasz do lozeczka? ja kawe popijam ale zeszlej nocy spalam 13 godzin.... mam nadzieje ze to tez objaw ... no i wczoraj z 5 h w ciagu dnia o!

Miminka jak będziesz miała wyniki to od razu napisz co i jak ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Mam nadzieje, że betka jest baaaardzo wysoka ::) ::) ::) ::) ::) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Kochane dziewczyny!!!! Jestem w 3 tygodniu ciąży!!!!! Teraz z czystym sumieniem mogę wysyłać Wam ciążowe fluidy, więc wysyłam!!!!!!!!!!!!!!! :) Bałam się przez ten cały czas że to wszystko sobie uroiłam i że i tak przyjdzie okres, ale nie!!! Mam nadzieję że dzidziuś będze się dobrze rozwijał i żę wogóle wszystko będzie w porządku.Na pewno. Chciałam Wam podziekować za wasze wsparcie. W grupie zawsze jest raźniej! Na pewno będę nadal Wam kibicować i trzymać kciuki.
Tak swoją drogą to jestem ciekawa co wykazałby test gdybym go teraz zrobiła :), bo jak znam ich czułość niewiele. Zniechęciał się do nich maksymalnie. Nie ma to jak beta!!!! \Całuje Was mocno!!

Miminko Ogromne gratulacje :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Kochana mam do Ciebie pytanko o betke :) Ile dokładnie kosztowała i czy musiałaś iść najpierw do lekarza, bo słyszałam, że najpierw trzeba iść do lekarza???

Julinko...nie trzeba mieć skierowania od lekarza na Bhcg...to badanie robi się z krwi...nie musisz być na czczo...kosztuje ok 25zł i możesz je zrobić w szpitalu  :)

reklama
Do góry