reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Kurcze dzisiaj koniecznie zbadam otworek w szyjce :) To zdjątko jest świetne... czyli takie widoczki ma lekarz podczas badania ::)

Dziękuje bardzo Elżbietko za tak świetne zobrazowanie problemu :-* :-* :-* :-* tylko powiedz mi jeszcze jeden szczegół :) Podczas dni płodnych jak ma ta szyjka wyglądać (zamknięta czy otwarta ) ???

Może to głupie-ale zawsze zastanawiałam się czego moja pani doktor tam wyszukuje (przecież tam ciemno) ;)-teraz już wiem-bo sama nie mogę zaglądnać a szkoda

To w jaki sposób w usg wewnętrznym lekarze widzą tą macicę ??? Jak ten otworek taki malutki ???  ::)

No właśnie???? I jak widzą jajniki i wszystko? To do USG przenika przez te ścianki? Czy jak-bo też trochę zgłupiałam....

nie wiem czy czytelny ten obrazek jest...

Agatku, ja sobie kiedys zaglądałam ;) wzielam wziernik do domu, przed lusterm sei rozłożyłam z latarką w reku i widziałam ;D

a usg widzi przez ścianki pochwy, z tamtad blizej niż przez brzuch. i pod lepszym kątem :)

No tak-Ty masz fajnie bo z pracki zabierzesz...a ja ani zadna z nas nie ma...a może można kupić w aptece?? albo w jakimś sklepie medycznym?? choć może to niebezpieczne-tak samemu to robić?? Ale kurczę ciekawa sie zrobiłam....

reklama
Do góry