reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

witam :*:*:*
jak na moje oko, to ciężko stwierdzić czy to ciąża.. Zrobisz badania to się dowiesz :):):) trzymam kciuki by to jednak fasolka była :*
witam:-)dzieki sliczne:-)wiem ze dowiem sie z wynikow tylo ze tak jak pisalam to troche potrwa krew ok tygodnia a usg to nie mam pojecia narazie czekam az sie ze mna skontaktuja kiedy mam wizyte,a ja dosc ciezko fizycznie pracuje i boje sie ze moze sie cos stac jezeli to ciaza:-(pozdrawiam wszystkie dziewczynki:-)

reklama
Cześć dziewczyny wróciłam od lekarza dzisiejszego dnia bałam sie jak nie wiem co!!! ale nie było żle;p;p Wkońcu widziałam serduszko mojego skarbka!!!!!:-) Boże dziękuje Ci za takie szczęśliwe chwile jak ta to było niesamowite az łzy kreciły sie w oku ze szczęśćia!!!! Pierwsza ciaze straciłam i to jest cudowne moc zobaczyc jak malej fasolce puka serduszko za 2, 5 tyg ide znowu do lekarza wiec trzymajcie kciuki za mne Ja również bedę sie modlic za was o szybkie zafasolkowanie i zdrowe ciąże Czy któras z was brała luteine? wiem ze to na podtrzymanie ciazy i dobrze mam juz 8 pudełek do wykorzystania
Kochana gratulacje:tak: Piękna nowina ah:-)

gaba i jak przyszła @ ????? bo u mnie 2 dzien po terminie jej nie ma.... test nietety tez powiedzial ze dzidzia ni ma... :(
Może zrób betkę? Przytulam mocno..:tak:

czesc dziewczyny jestem nowa na forum i strasznie zagubiona .
W moje dni plodne mialam wpadke z moim chlopakiem..
dzis jest 8 dzien od spodziewanej @ bola mnie piersi (zwlaszcza sutki czasem nawet pieka)
czuje bol w podbrzuszu tak jakbym miala dostac @ tyle ze o wiele lzejszy,kłuja mnie jajniki,mam wahania nastroju czasem zakreci mi sie w glowie.Oczywiscie robilam test i wyszedl dosc dziwnie moim zdaniem poniewaz ukazaly sie dwie kreski jedna jest ok ale druga jest do polowy mocno zabarwiona a jej druga polowa jest raczej wyblakla.Mierzylam tez temperature i jest w normie nie wiem czego moge sie spodziewac czy moje objawy sa objawami ciazowymi czy to tylko chwilowe zatrzymanie miesiaczki a ja poprostu panikuje prosze pomozcie:(
Kochana mi się wydaje, że to ciąża ale najlepiej zrób betkę:tak:

Ja dziś wieczorem zrobiłam jednak test i oczywiście wyszła jedna kreska. I zaraz brzuch mnie zaczął bardziej boleć, więc tylko czekać na @. Cholercia!

gaba82 no ja tez wczoraj nie wytrzymalam i zrobilam test i dzisiaj rano tez zeby potwierdzic i dupa..... a okresu jak nie bylo tak nie ma ale czekam cierpliwie do 10-tego jak nie bedzie ide na bete ale pewnie przylezie męda jedna agggrrrr :-):szok::no: chociaz mam cien nadziej przyznam sie troszku :):tak:

dziewczyny bo jeszcze niepokoja mnie te bóle brzucha jak je dostaje to przeszywa mnie takie dziwne uczucie i calkiem wytracaja mnie z rownowagi:((

Dziewczyny, długo nie pisałam, ale zaczne od wspaniałej wiadomości
Dzisiaj o 17.20, zostałam ciocią 3900g Kubusia :):):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ciesze sie niesamowicie.

a u mnie co? @ sie skonczyła :) i zaczynam w przyszłym tyg testy owulacyjne :)

gaba82 no ja tez wczoraj nie wytrzymalam i zrobilam test i dzisiaj rano tez zeby potwierdzic i dupa..... a okresu jak nie bylo tak nie ma ale czekam cierpliwie do 10-tego jak nie bedzie ide na bete ale pewnie przylezie męda jedna agggrrrr :-):szok::no: chociaz mam cien nadziej przyznam sie troszku :):tak:
Też mam jeszcze trochę nadziei. Ale myślę, że dziś @ przyjdzie bo coraz bardziej mnie brzuch boli. Mój najdłuższy cykl wynosił 32 dni, a dziś jest 31.

a mnie to brzuch wczesniej bolal troche a teraz w ogóle.... piersi mnie bola tylko jak mocniej przycisne ale nie tak jak przed okresem.... sama juz nuie weim nie chce sie doszukiwać.... zisiaj bedzie 4 dzien po spodziewanej |@ i ciągle czekam.... chcialam isc dzisiaj na bete ale moj mnie przekonuje ze 10 tego.... no to z cieżkim serce mówie niech już mu bedzie aczkolwiek im dluzej czekam tym nadzieja rośnie większa i nie wiem czy to takie zdrowe :/:baffled:

reklama
WITAJCIE!!!!
u mnie właśnie trwa 20 tydzień ciąży. Jutro wybieram się na badania i być może dowiem się czy to będzie córcia czy synuś :) nie mogę się doczekać :) oczywiście mój ukochany mąż idzie ze mną, bo jak sam powiedział, nic nie jest tak ważne dla niego jak MY. Życzę dużo szczęścia i powodzenia wszystkim starającym się !!!!! oby fasolki szybko zamieszkały w Waszych brzuszkach !!!!

Do góry