reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Wiola witam na BB i trzymam kciukaski za tescik .... uda sie , musi sie udac :) .. mam podobna sytuacje do Ciebie ... tez poronienie tyle ze wywolywane ... po, drugi miesiac staran i mocno chce wierzyc ze sie udalo ;) ... pozdrawiam i czekamy na tescik i fluidki :)

reklama
Dziewczyny, welkie dzięki za słowa wsparcia :)Jesteście kochane. Najgorsze, że nie mogę przestać o tym myśleć...Nie zniosę kolejnego testu z wynikiem negatywnym :mad: Jakie to życie jest przewrotne, niektóre kobiety nie chcą mieć dzieci, a mają, a my staramy się, bardzo chemy, a fasolki jak nie było, tak nie ma....
Ps. Dobrze że chociaż te "próby we dwoje" są przyjemne, bo inaczej człowiek by zwariował ;)

I jeszcze jedno..
Wszystkim starającym się mmmnnnnóstwo pozytywnych fluidów i szybkiego zafasolkowania !!!!:)

Witam dziewczynki,
MoniQa, wiola9, Miminka - wierzę że Wasze teściki będą dwukreseczkowe
Życze spokoju !!!!!!!!!!!
MoniQa a jak Ty się czujesz brzuszek boli??

MoniQa pewnie zsanęła przed kompem ;D ;)...bo mówiła wczoraj że jakaś taka senna jest...w sumie to zwala na to że wczesnie wstała ;)...ale ja myslę że to fasolka ;D ;)

A ja tak planowałam zrobić męzowi niespodziankę a tu klops :( w niedzielę rano przyjechała ta wstrętna@. Aż sie poryczałam i cały dzień nie miałam nastroju, nie chciało mi się wczoraj nawet do Was pisać.
Mam nadzieję, że następnym razem wyjdzie, bo nie jestem już młodziutka i czas mi ucieka.

Cieszę się z Waszego szczęścia i czekam na pozytywne fluidki, może pomogą.

Pyza - prosze bardzo fluidki dla Ciebie, dla MoniQi i Moniki3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~
Masz racje Monika3 ta senność i ból podbrzusza to fasolka mówie Wam ja tak mam
MoniQa - pochwal sie !!!!!

reklama
Agnieszko łapię fluidki...łapię!!! Zwłaszcza od Ciebie...bo miałyśmy się trzymać razem...hmmm...może ja będę następna??

Pyza :) główka do góry...nastepnym razem sie uda :D

Do góry