reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

no a ja się zaczynam nerwowac - zaraz mąż wraca z pracy ale ja nic sie nie bede odzywac o moich podejrzeniach - jeśli okaże się że jestem w ciąży to powiem mu w walentynki albo w jego urodzinki 16 lutego :) ale by sie zdziwił takim prezentem heheh :D Całuje

reklama
no proszę :) nowe kobietki i od razu z taka porcja fluidków :) az miło się czyta :)

Gumiśka , Witaj silna kobieto!!!ja juz bym pewnei do lekarza sie zapisała w celu potwierdzenia ciazy :)

monisia2506 , cześć!! tutaj tez bardzo mocno pachnie fasolką :) a za kilka dni ujawni sie na teście :)

Elżbietko dzięki za pocieszenie, :D ale obawiam się, że te moje objawy są spowodowane tym, że tak bardzo chcę!! :(Jednak cały czas mam nadzieję, a Wy jeszcze bardziej mnie w tym utwierdzacie!!! :D :D :D

Cześć dziewczyny. Pozdrawiam gorąco. My staramy sie o dzidzie od maja 2005. w listopadzie miałam dwie kreseczki ale moje szczęscie nie trwało długo bo w 7 tygodniu poroniłam samoistnie. Teraz znowu sie staramy już drugi miesiąc i własnie jutro 28 dzien cyklu, więc mysle ze w najbliższym czasie zrobie tescik. Jestem pełna nadziei. Trzymajcie kciuki! Pozdrawiam.

reklama
Czesć wiola9 !!!
Trzymam kciuki mocno, żeby się udało tym razem!! daj znać jak tylko zrobisz teścik. ;D

Do góry