reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dziewczyny ja tez tu wyczuwam fasoleczkę nawet blada kreseczka o tym świadczy... a co do bólów piersi to ja tez miałam kilka dni przed @ kłucia i rwania chwilowe i coraz bardziej nasilające się bóle piersi teraz to są strasznie tkliwe i :-) coraz większe.. a oprócz tego nic więcej... po terminie miesiączki trzy testy pod rząd okadały II kreseczki o różnym zabarwieniu!!

czekamy na kolejne dobre wieści..

reklama
Witam wszytskie panie:-) ja wlasnie jestem po owulacji i po pracochlonnych staraniach wiem ze to za wczesnie na jakiekolwiek objawy ale czuje takie napiecie w podbrzuszu a wczoraj to mnie tak jedna piers swedziala ze nie moglam wytrzymac a poza tym mam okropny bol glowy czuje sie jakas przybita i otepiala:baffled: ale pewnie sobie wkrecam chociaz nic jeszcze nie wiadomo!;-) pozdrowienia dla wszystkich mamusiek i staraczek:happy:

Witam po raz kolejny.Właśnie wróciłam od lekarza i potwierdził że jestem w ciazy!:happy:ale sie cisze! Narazie jest to bardzo wczesna ciąża i moja dzidzia jest pęcherzykiem ciążowym o wielkości 4,5 mm:-) pozdrawiam wszystkie starające się dziewczyny. trzymam za was kciuki i mam nadzieje że coraz więcej fasolek sie pojawi:-)

Dziękuje wam bardzo za gratulacje:-)Ja się ciesze i boje żeby wszystko dobrze sie potoczyło z tą ciąża...i nadal nie moge uwierzyc że jestem w ciaży:-). gosia a ty w którym tygodniu ciąży jestes? bo ja w 4/5 tyg.

Lenka gratuluje :-):-) Mozesz wypisac swoje objawy?? Bo wyczytalam tylko ze bolaly Cie piersi. Ja ostatnia @ mialam 25stycznia, cos takiego jak Ty :-) Ja okresu nadal nie dostalam, w sumie tez nie czuje zadnych objawow, ale!! Dzisiaj jak siedzialam zaczelo mi sie kolowac w glowie, a jak sprzatalam to juz masakra, zrobilo mi sie tak goraco i tak mi sie krecilo ...:baffled: Jestem w trzecim miesiacu po odstawieniu tabletek i czytalam ze to moga byc tez zaburzenia hormonalne :no:

lenka 2910 serdecznie Ci gratuluję i życzę duuużo szczęścia :tak::-D

Ja wczoraj dokonałam obserwacji ;-) i wydaje mi się, że moja pochwa jest zsiniała... Piszę "wydaje mi się" ponieważ nigdy wcześniej nie obserwowałam swojego ciała tak dokładnie :-D W każdym razie na pewno jest "tam" ciemniej :tak: (mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi)

Pozdrawiam serdecznie :-)

reklama
Lenka, moje gratulacje! Dbaj o siebie i dzidzię!
Albo mi się wydaje, albo w lutym rzeczywiście pojawiło się mnóstwo fasolek:-) Czyżby tak się nam udzielił walentynkowy nastrój i nasze prośby o fasolki zostały wysłuchane?

Do góry