reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
no ja dzisiaj zrobilam test i tez pozytwnie to juz byl czwarty no ale jutro decydujoca wizyta u doktora mam nadzieje ze wszystko bendzie oki:-)pozdrawiam

no ja dzisiaj zrobilam test i tez pozytwnie to juz byl czwarty no ale jutro decydujoca wizyta u doktora mam nadzieje ze wszystko bendzie oki:-)pozdrawiam

GRATULACJE !!! Na pewno lekarz potwierdzi tę niesamowitą nowinę :tak::-D
Na pewno nie masz teraz do tego głowy ale możesz mi napisac czy masz jakieś szczególne objawy, które dały Ci do myślenia :rofl2:
Pozdrowionka :-p

Gratuluje Camelia jeszcze raz z całego serducha:happy:
Mam pytanko - jak długo się staraliście z mężem o o fasolkę??
Moje Słoneczko dzisiaj wróciło i zabieramy się do, jakże przyjemnej, pracy:-)
Miłego dnia
staraliśmy się 8 cykli o drugie bejbi.., pierwsze jest z 2 listopada i zgadnijcie na który teraz mam termin?? ......na 1 listopada:-D

Dominika88 u mnie pierwsze co wydało mi się wskazywać na ciąże poza bolącymi piersiami (które i tak bola zawsze przed okresem) to była taka przebarwiona kreska pionowa biegnąca od spojenia łonowego do pępka. Nie miałam jej wcześniej. A teraz mam dwie kreseczki na teście. Czy któraś z was tez miała takie przebarwienie?
..nie zauważyłam tej kreseczki i nadal nie widze, też jej wypatrywałam, ale jak się pojawi zaraz dam znać, a na razie tylko piersi bolą i się powiększają :-):-)

acha mówiłam to już ale powtórze: nie róbcie testów za wcześnie dopiero po terminie miesiączki ja zrobiłam bete w 23 dc przy 29 dniowych cyklach i wyszła <0,100 ja byłam znowu załamana a W CIĄŻY JESTEM!!!
POZDRAWIAM ŻYCZĘ FASOLEK BEDE WAM DAWAC ZNAC CO SIĘ DZIEJE ZE MNĄ..

Tak w ogole to nie chce sie nakrecac ale piersi zrobily sie nabrzmiale i bola jak dotykam po bokach :tak:
Sluz mam dosc gesty, mleczny ale wydaje mi sie taki blyszczacy... No i mam uczucie wilgoci w majtkach...
Moze to dobry znak ??? ;-) Albo i zapowiedz zblizajacego sie @ ...
Pozyjemy, zobaczymy, chcialam sie tylko o tym z Wami podzielic :rofl2::-p

Tak w ogole to nie chce sie nakrecac ale piersi zrobily sie nabrzmiale i bola jak dotykam po bokach :tak:
Sluz mam dosc gesty, mleczny ale wydaje mi sie taki blyszczacy... No i mam uczucie wilgoci w majtkach...
Moze to dobry znak ??? ;-) Albo i zapowiedz zblizajacego sie @ ...
Pozyjemy, zobaczymy, chcialam sie tylko o tym z Wami podzielic :rofl2::-p
Jak już pisałam wcześniej na pewno z tej mąki będzie chleb:-) Jeśli tylko będziesz coś więcej wiedziała to szybciutko biegnij do komputera się z nami podzielić radością:happy:
W sumie takie szukanie u siebie objawów jest nawet fajne... gdyby tylko ta zołza nie przychodziła w końcu... Ale ja jej ostatnio tak nagadałam, że na jej miejscu bałabym się mi na oczy pokazać:-p:rofl2:

reklama
staraliśmy się 8 cykli o drugie bejbi.., pierwsze jest z 2 listopada i zgadnijcie na który teraz mam termin?? ......na 1 listopada:-D

Camelia, bardzo ci dziękuję... Nastawiło mnie to optymistycznie:)
Jeśli jeszcze mogłabyś mi odpowiedzieć, czy w jakiś sposób wspomagałaś wię w trakcie starań (chodzi o specyfiki jakieś, hormonki, badania itp) czy po prostu dzidziuś sobie sam wybrał termin i już. Wczoraj właśnie tłumaczyłam mężowi, że Junior sobie czeka, bo nie odpowiada mu miesiąc w jakim miałby się urodzić:-)

Do góry