reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
KAMILKO GRATULACJE ,choc póżnoale szczere ,powiedz mi rybko jaką dawkę clo zażywałaś i ile cykli,czy bralas zastrzyki na pekniecie jajeczka,z gory dzieki za odp. ;D

HEJ DZIEWCZYNKI!
Nie bylo mnie jakis czas bo strasznie bylam zalatana. U mnie jak widac na suwaczku dalej @ nie ma, ale objawow ciazy tez nie. Dzisiaj coprawda zaobserwowalam dziwna rzecz takie malenkie kropelki krwi po tym jak bylam w toalecie siusiu. Tak jakby mial sie zaczac @ ale troche bardziej jasniejsze.??? Zastanawiam sie nad tym na serio, hhmm mysle ze poczekam do jutra i zatestuje. Choc brzusio mnie pobolewa jak by miala przyjsc zaraz @ tylko nie tak mocno jak zwykle, bo zawsze mnie mocno boli na jakies 2-3 dni przed. Chyba nie bede spac dzis w nocy...
ANIA-N GRATULUJE CI ROWNIEZ Z CALEGO SERDUSZKA!!! NIECH TWOJEJ DZIDZI SIE DOBRZE MIESZKA W TWOIM BRZUSIU!!!

Witaj Oliwko dziękuje za gratulacje clo brałam drugi raz w dawce po jednej tabletce od piatego dnia cyklu przez pięć dni a te zastrzyki dostałam dopiero teraz na podtrzymanie i dostaję 2 ampułki co pięć dni w sumie pięć dawek
bo później ide na kontrolę do gina

czesc dziewczyny wczoraj sie pomyliłam z mezem sie przytulalismy nie 2 tyg temu a 8 dni temu <przepraszam za bład>bardzo bola mnie piersi @ powinnam dostac za 4 dni(bardzo regularny ) najpierw bolały mnie same sutki a teraz to sie dotknac nie moge piersi sa twarde i nabrzmiałe jestem bardzo senna (zaraz ide sie połozyc ) zrobiłam dzis test ale wyszedł negatywnie i jeszcze jedno mnie nurtuje zawsze tydzien przed spodziewana @ dostajke tradzik na twarzy a teraz buzia czysciutka bez najmniejszej krostki i moze mi ktos co to oznacza ;;; DZIS KUŁA MNIE PIERS ALE JUZ JEST OKI I BARDZO BOLa mnie plecy czy test mógł byc zrobiony za szybko aby nie wykazał ciazy???

pchełko masz objawy jak ja w czerwcu na fasolkę, a mój test (chyba piąty z rzędu) dopiero pozytywny wyszedł 37 dnia cyklu.... :) mi tu pachnie fasoleczką :)

reklama
Do góry