Witajcie dalej mnie trapi ta moja miesiaczka do lekarza mam dopiero na przyszły tydzień.Cały czas miałam te skrzepy ale to trwało tylko 2 dni a teraz mam dziwnie plamienie koloru bronzowego,ale skrzepów juz nie mam tak dużo,a piersi dalej mam powiększone i strasznie mnie bolą ,a najgorszy jest bół jajnika oby to nie bylo nc złego choc obawiam sie, ze to jednak było poronienie Test wyszedł mi negatywny ale wiem ze testy często oszukują ,a może ja jestem w ciazy nadal tylko mój organizm tak reaguje juz sama nie wiem.Czekam tylko na to żeby iśc do lekarza i wyjaśnić to.
reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
A moze jakis inny lekarz?!? Trzeba sprawdzic co i jak viola85!!!
TO-LA
Fanka BB :)
WITAM WAS KOCHANE!
Robilam dzisiaj tescik chetnie bym go wkleila ale chyba raczej jednokreskowe sie nie licza !!!
Nie wiem co sie z moim @ zrobilo gdzies sie zapodzial. Mialam dzisiaj znow takie plamki krwi tzn to nawet nie byla krew, tylko takie slady ciemne jak czasem przed @. Ale to nadal nie jest @. Ech troche mi smutno i zaczynam sie troche martwic, nie czuje zeby to bylo jakies zapalenie czy cos, ani ciaza ani @. Wiec sama nie wiem co mam o tym myslec. Musze troche poczekac moze sie cos wykluje???
Robilam dzisiaj tescik chetnie bym go wkleila ale chyba raczej jednokreskowe sie nie licza !!!
Nie wiem co sie z moim @ zrobilo gdzies sie zapodzial. Mialam dzisiaj znow takie plamki krwi tzn to nawet nie byla krew, tylko takie slady ciemne jak czasem przed @. Ale to nadal nie jest @. Ech troche mi smutno i zaczynam sie troche martwic, nie czuje zeby to bylo jakies zapalenie czy cos, ani ciaza ani @. Wiec sama nie wiem co mam o tym myslec. Musze troche poczekac moze sie cos wykluje???
Wiem że musze isc jak najszybciej do lekarza ale moja lekarka będzie w przyszłym tygodniu,a do niej mam duże zaufanie nie chce iśc do innego lekarza bo juz u tylu byłam i żaden nie potrafił mnie wyleczyc.Dziś już nie mam plamienia tyko mi jeszcze dokucza straszny ból jajnika.TO-LAnie martw się może test po prostu był zły często widze że dziewczyy piszą ze za piątym razem dopiero im wychodzily ja też robiłam ostatnio i wyszedł negatywny ale najlepiej zrobic badanie u lekarza z krwi.
pchełka10.05
Zadomowiona(y)
witajcie ja sie nie zawsze tak nakrecam ale w mojej pierwszej cizy tak sie nakreciłam byłam pewna na bank ze jestem w ciazy i wiecie co BYŁAM!!!!! a teraz doszedł mi ból potworny pleców cały tył okolice stanika (chociaz jest strzsznie luzny stanik) i cały dzien leze w ł€zku nic mi sie nie chce za 2-4 dni mam dostac @ (bardzo regularna co 27-28 dni) wiec czekam zawsze tydzien przed @ miałam wysyp a twarzy tzn krosty a w pierwszej ciazy nic cera czusciutka teraz jest tak samo !!! ale poczekam zobacze brzuch mnie nie boi nic a nic pozdrawiam asia
musicie mnie troche uspokoic.
Robiłam badania krwi: hCG 307,0 czyli wskazuje na ok 4-5 tydzien.
poszłam na usg: lekarz nic nie widzi.
na dodatek mam torbiel na prawym jajniku. Jakiś inny lekarz mówił cos że to może by ciąża pozamaciczna, ale na usg lekarz obejrzał tylko prawy jajnik, bo torbiel przesunęła macicę w lewą strone i nie mogl sie "dostac" do lewego jajnika.
w macicy nic nie widac, w prawym j. tez, w lewym niewiadomo. czy to mozliwe, ze dzidzia jest tak malutka ze jeszcze nic kompletnie nie widac?
Robiłam badania krwi: hCG 307,0 czyli wskazuje na ok 4-5 tydzien.
poszłam na usg: lekarz nic nie widzi.
na dodatek mam torbiel na prawym jajniku. Jakiś inny lekarz mówił cos że to może by ciąża pozamaciczna, ale na usg lekarz obejrzał tylko prawy jajnik, bo torbiel przesunęła macicę w lewą strone i nie mogl sie "dostac" do lewego jajnika.
w macicy nic nie widac, w prawym j. tez, w lewym niewiadomo. czy to mozliwe, ze dzidzia jest tak malutka ze jeszcze nic kompletnie nie widac?
magdalenkakol
Fan(ka)
Aniu -n trudno cos stwierdzic ale moze to byc bardzo mala ciaza.Mysle ze musisz jeszcze z tydzien poczekac i wtedy bedzie wszytsko wiadomo.
pchełka10.05
Zadomowiona(y)
mam jeszce pytanko zanim wogóle zajazyłam ze moge byc w ciazy miałam robiony zastrzyk domiesniowo odczulajacy(alergiana wszystko dosłownie) czy mógł miec on jakis wpływ na wynik testu (zastrzyk był robiony w poniedziałek 21.11)dziekuje pozdrawiam asia
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
ania-n , moja znajoma tez tak miała- torbiel i ciaże, której lekarze ani w badaniu recznym ani w usg, bo torbiel "zasłaniała" fasolke. a kilka dni temu urodziła ślicznego synka z tej wlasnie ciazy!!takż epoczekaj jeszcze troche i uwazaj na siebie!!najwazniejsze zeby torbiel nie pękłą teraz!!
pchełka10.05 z tego co sie orientue, to zastrzyk odczulający nie ma wpływu na wynik testu!!mówie o wplywie na wynik!!a na ewent ciaze to nie wiem. na wynik testu ma wpływ zastrzyk tylko z zawierający hcg!
pchełka10.05 z tego co sie orientue, to zastrzyk odczulający nie ma wpływu na wynik testu!!mówie o wplywie na wynik!!a na ewent ciaze to nie wiem. na wynik testu ma wpływ zastrzyk tylko z zawierający hcg!