reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

witajcie u mnie nic ale czuje ze @ jest blisko mam bardzo regularne cykle co 27-28 dni wiec z moich obliczen wynika ze @ pownnam dostac dzis albo jutro jezeli dzis nie dostane to oznaka ze jestem w ciazy (niegdy mi sie nie spóznił NIDGY TAK JEST OD 8 LAT) WIEC ZOBACZYMY TRZYMAJCIE KCIUKI POZDRAWIAM ASIA

reklama
Dziewczynki kochane powiedzcie mi,czy ten olej z wiesiołka to kupuje się w aptece,czy jest on w tabletkach czy w plynie i czy orientujecie się moze czy mozna go brac przy hashimoto?

olej z wiesiołak mozna kupic w aptece i w zielarskich sklepach. jest w "płynie" i w tabletkach. ja mam w tabl. a wpłynie jewt ponoć wstretny ::)
to jest ziołowe wiec chyba można brac przy innych lekach. a co to jest swoją drogą hashimoto??

Cześć Dziewczyny! Dołączyłam do grona wypatrujących dzidzi. Mam już jedno dziecko (2 letniego synka Maćka) a teraz marzę o drugim. Jeśli będę miała takie szczęscie jak z Maćkiem, a z nim udało się za pierwszym razem, to i teraz jestem w ciąży. Objawy mam, ale ja mam tendencję do wmawiania sobie różnych rzeczy, więc mogę się bardzo rozczarować.
Trzymam kciuki za wszystkie oczekujące i za siebie

Mamuska , trzymam kciuki zeby objawy były jak najbardziej prawdziwe :)
nie zapomnij wkelic nam testu, zdjecia fasolki ( to dziewczynka ;) ) no i podeślij całą masę fluidków ciazowych!!!
aha, i napisz nam co nieco o swoich objawach. my tu uwielbiamy takie rzeczy!!!! ;) :) :)

dzięki za super powitanie!!!! :)
co do objawów to mam takie jak przy pierwszym dziecku, czyli boli mnie brzuch jak @ (podoba mi się, że tak to oznaczacie :) ) i tak mi cos w brzuchu jeździ, jakby gazy. Z piersiami nic mi się nie dzieje, ale mam zaparcia. Aha i brzuch jest jakiś taki napięty
Dam oczywiście znać co i jak

mamuska oby to bylo to tzrymam kciki i zycze powodzenia ...a co do wmawiania sobie objawaow to ja juz mialm na nastepny dzien po tym jak sie kochalismy niesety to byly zludzenia hihi..a tak powaznie mam nadzieje ze sa to prawdziwe objawy i zycze ci tego z calego serduszka :)

reklama
Dziewczyny hmm....mam takie objawy jakich nigdy przed okresem nie mialam tzn-mam cały czas taki ciągnący prawy jajnk,bole na dole w krzyzu{nigdy tego nie mialam}i sporo takiego mlecznego sluzu.Do @jeszcze 7 dni więc na test za wczesnie...juz nie moge sie doczekac zebygo zrobic!!!! ;D

Do góry