reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witamy Małgoś!!
Teraz już nie masz wyjście, wszystkie płyniemy na jednym pontonie w stronę fasolek.
Więc wrzucaj swoje manatki na ponton i płyniemy!!! Prawda dziewczęta?
A to moje wrsja znanej piosenki: "płyń, ciągle płyń do fasolki... do fasolki aż po horyzontu kreeeeees" :)

reklama
Ja mam taki zmysł, ze bardzo szybko ucze się tekstów piosenek ( szkoda, że jak chodziłam dos zkoły to nie uczyli piosenkami) :) no i bardzo często je przerabiam :)

WITAJ MAŁGOŚ!!!!
U mnie tak sobie, nie czuje ze jestem zafasolkowana, nawet juz nie wiemc zy testowac jutro, czy dac sobie n luz i co bedzoe to bedzie...
troszke sie boje, ale mam nadziej ze znajde w sobie dosc siły, zeby to przetrwac i tym razem...

Elżbietko pamiętaj, że zawsze masz nas i zawsze możesz się wyżalić i pomarudzić :)
Nie denerwuj sie, bo może właśnie dlatego, że jest fasolka to tak się czujesz?

ilinka, dziekuje bardzo:)))
Elzbietka musimy wierzyc, ja tez mam chwile zwatpienia...
I boje sie ze bedzie mi smutno jak sie pojawi @.
Ale maz mnie pociesza ze jak nie ta raz, to na wakacjach nam sie uda:)))

nie wiem co myślec, juz nawet marudzic mi ie nie chce. wczorj wieczoreb byłamprawi pewna ze tak, a dzisiaj jestem prawie pewna ze nie...
sama nie wiem co mam myślec...co robic... ciężko mi troszke, ale powoli przygotowuje sie na przyjscie @. i jest mi smutno... dzięki ze jestescie!!!
piersi mnie nie bola, dzisiaj troszke swędzą, temp niska i po prostu nie czuje TEGO!!!

reklama
Elżbietko nie każda kobieta to czuje!
Z tą temp, to nigdy nic nie wiadomo, a że piersi cię swędzą to dobrze- ponoc to objaw u wielu kobiet. Więc nie martw się na zapas!!
Może jutro znów będziesz pewna, ze jesteś w ciąży?

Do góry