reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Dziewczyny robiłam dziś test i wyszły mi II
NTrochę się boję w to uwierzyć, jutro idę na bete, może wtedy uwierzę
Kochana Gratuluję!!!!!!!!
Agniesiak85
Fanka BB :)
A po mie o 8:30 przyjedzie teśc i zawiezie mnie do gina.. strasznie się denerwuje..eh..
Dzięki Agniesiak85:-)A po mie o 8:30 przyjedzie teśc i zawiezie mnie do gina.. strasznie się denerwuje..eh..
Będe trzymała za Ciebie kciuki
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
gaba jak dajesz na forum odpowiedz na posta to wtedy masz na gorze to miejsce na wpisanie wiadomosci nie, zjedz troche nizej i tam bedzie zarzadzanie zalącznikami czy soc takiego wcisnij to i wybierz zdjęcie i zapisz je i potem dam zatwierdz odpowiedz tam pod zalącznikiem nie pod tesktem i powinno ci sie zapisac załącznikz tekstem no to jak wyraźna wyszla to super !! :-)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
agniesiak ja wlasnie ide na 14 :-) musze sie zapytac go czy moje warunki pracy nie zaszkodza malenstwu .... no i czekamy na wiesci od ciebie szybko jak wrocisz pisz czy bylo juz widac
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
WIEM ZE NIE NA WSZYSTKIE KOBIETKI DZIALAJA ALE TAK JAK JUZ PISALAM WCZESNIEJ WIEKSZOSC OPINII JEST POZYTYWNA,WIEC POSTANOWILAM SPROBOWACO TYM ZE NIE NALEZY STOSOWAC W CIAZY TO WIEM ALE TYLU DZIEWCZYNOM POMOGLY I SIE NIC NIE STALO ZE ZARYZYKUJE;-)A MOICH CYKLI KOCHANA TO JUZ BARDZIEJ NIE IDZIE POPRZESTAWIAC
ja mialam nawet cykle przeszlo 100 dni i nie pomoglo nic... a teraz jak w zegerku 29 dni... ostatni raz tak mialam jak tabletki antybralam ale to bardzo dawno bylo...
gaba82 GRATULACJE KOCHANA
gaba jak dajesz na forum odpowiedz na posta to wtedy masz na gorze to miejsce na wpisanie wiadomosci nie, zjedz troche nizej i tam bedzie zarzadzanie zalącznikami czy soc takiego wcisnij to i wybierz zdjęcie i zapisz je i potem dam zatwierdz odpowiedz tam pod zalącznikiem nie pod tesktem i powinno ci sie zapisac załącznikz tekstem no to jak wyraźna wyszla to super !! :-)
Jeszcz jedna próba
Załączniki
reklama
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
Jeszcz jedna próba
jakie piekne 2 kreseczki :-) hihi gratulacje...
dziewczynki oby wiecej takich testow zycze wam i samej sobie :-):-):-)