reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
gaba jak dajesz na forum odpowiedz na posta to wtedy masz na gorze to miejsce na wpisanie wiadomosci nie, zjedz troche nizej i tam bedzie zarzadzanie zalącznikami czy soc takiego wcisnij to i wybierz zdjęcie i zapisz je i potem dam zatwierdz odpowiedz tam pod zalącznikiem nie pod tesktem i powinno ci sie zapisac załącznikz tekstem :) no to jak wyraźna wyszla to super !! :-)

agniesiak ja wlasnie ide na 14 :):-) musze sie zapytac go czy moje warunki pracy nie zaszkodza malenstwu .... no i czekamy na wiesci od ciebie szybko jak wrocisz pisz czy bylo juz widac :)

WIEM ZE NIE NA WSZYSTKIE KOBIETKI DZIALAJA ALE TAK JAK JUZ PISALAM WCZESNIEJ WIEKSZOSC OPINII JEST POZYTYWNA,WIEC POSTANOWILAM SPROBOWAC:tak:O TYM ZE NIE NALEZY STOSOWAC W CIAZY TO WIEM ALE TYLU DZIEWCZYNOM POMOGLY I SIE NIC NIE STALO ZE ZARYZYKUJE;-)A MOICH CYKLI KOCHANA TO JUZ BARDZIEJ NIE IDZIE POPRZESTAWIAC:baffled:

ja mialam nawet cykle przeszlo 100 dni i nie pomoglo nic... a teraz jak w zegerku 29 dni... ostatni raz tak mialam jak tabletki antybralam ale to bardzo dawno bylo...

gaba82 GRATULACJE KOCHANA :)

gaba jak dajesz na forum odpowiedz na posta to wtedy masz na gorze to miejsce na wpisanie wiadomosci nie, zjedz troche nizej i tam bedzie zarzadzanie zalącznikami czy soc takiego wcisnij to i wybierz zdjęcie i zapisz je i potem dam zatwierdz odpowiedz tam pod zalącznikiem nie pod tesktem i powinno ci sie zapisac załącznikz tekstem :) no to jak wyraźna wyszla to super !! :-)

Jeszcz jedna próba

Załączniki

• P1020091.jpg
    P1020091.jpg
    3,9 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Do góry