reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

NO Agnezzz..właśnie patrzyłam, ze coś Cię nie ma..zawsze tu juz byłaś,..cos smarnęłaś :)..no ale jesteś-witaj..i powiedz mi co oznacza 18?????:)dlaczego 18..to jakis przesąd??:) ::)

reklama
Nie po prostu chodziło im o to, że jeszcze 18 miesięcy moga poczekać, bo tak sobie wyliczyli, że jeszcze ten rok studiów i trochę zapasu na starania, ale że później to już nie ma wymówek, po prostu wnuk musi być i nie ma gadania ;D

aaaaaa..rozumiem..a u nas coś jakos takos:)..dziś rano rozawiałm z meżam o tym moim wyjeździe..to już za dwa tyg..Wczoraj byliśmy na zakupach..i dzis po południu idziemy..-przygotowania..i odczuwamy już ..zblizająca się rozłąke..i dzis rano ..nie chce mnie martwić..ale nie wie, czy mu sie uda przyjechac do mnie tak po 20...jak planowalismy wiec i pewnie lipiec odpada..buuuu..ale jeszcze nic nie wiadomo..:)

a dziś zaraz idę do lekarza..noga mnie potwornie boli..i nie wiem czy nie będzie gipsu..:(...Jak bylismy na tych wczasach tydz temu..w hotelu walnęłam sie porzadnie o kant łóżka ..i od tego czasu boooli!:(..dziś śmigam do chirurga..bo chdzić nie mogę:(

dziewczyny, moze macie pojęcie jak jest ze śluzem w ciązy???jestem juz ponad tydzien po owulacji, a mój śluz jest ciągle rozciągliwy. no moze neiaz tak jak przy owulacji, ale przy szyjce jest go sporo i taki gruby i rozciągliwy??co to moze byc??czy w ciązy tez tak sie zdarza?? bo my bardzo chcemy miec dziecko.

Dorka-rany daj znać co z nogą jak wrócisz od lekarza-mam nadzieje ,że to tylko stłuczenie a nie jakieś złamanie :(

Dziewuszki..wróciłam o d lekarza..i po prostu byłam 19 ..a lekarz przyjmuje 18 osób..Boze -paranoja!i Dostałam skierowanie do szpitala do chirurga i na prześwietlenie..ale byłam o jedna os za dużo i pani powiedziała bym przyszła jutro od 9 lekarz przyjmuje..SZOK!..A MÓWILI BYM SCIEMNIŁA, ZĘ PRZED CHWILĄ SIE TO STAŁO..I PRZYJELI BY MNIE..NIE..-JA CHCIAŁAM BYĆ UCZCIWA..POWIEDZIAŁAM ZE PRZED WEEKENDEM..-TO JEDEN DZIEŃ MOGĘ SOBIE JESZCZE POCZEKAC..SUUUPER!..A BOLI Z KAZDĄ MI CORAZ BARDZIEJ..SIEDZE W DOMU I ANWET CHODZIĆ NIE MOGĘ!..BO JAK STAJĘ TO ..KOSZMAR

reklama
Witajcie-Klaudia-wpadaj do nas częściej..ja również często do Was zaglądam..i podczytuję sobie nowinki co i jak Wam"idzie":)..
Dodeczko -co u Ciebie-jak sie czujesz??..Jak mijają pierwsze miesiace??:)
Ja z mezem postanowiliśmy sobie troszke"popróbować" w tym miesiacu:):)..a co tam..zaszaleliśmy i poszliśmy na"calosć":)

Do góry