reklama
A
Agnezzz
Gość
Nie po prostu chodziło im o to, że jeszcze 18 miesięcy moga poczekać, bo tak sobie wyliczyli, że jeszcze ten rok studiów i trochę zapasu na starania, ale że później to już nie ma wymówek, po prostu wnuk musi być i nie ma gadania ;D
aaaaaa..rozumiem..a u nas coś jakos takos..dziś rano rozawiałm z meżam o tym moim wyjeździe..to już za dwa tyg..Wczoraj byliśmy na zakupach..i dzis po południu idziemy..-przygotowania..i odczuwamy już ..zblizająca się rozłąke..i dzis rano ..nie chce mnie martwić..ale nie wie, czy mu sie uda przyjechac do mnie tak po 20...jak planowalismy wiec i pewnie lipiec odpada..buuuu..ale jeszcze nic nie wiadomo..
a dziś zaraz idę do lekarza..noga mnie potwornie boli..i nie wiem czy nie będzie gipsu.....Jak bylismy na tych wczasach tydz temu..w hotelu walnęłam sie porzadnie o kant łóżka ..i od tego czasu boooli!..dziś śmigam do chirurga..bo chdzić nie mogę
A
Agnezzz
Gość
To rzeczywiście, lepiej sprawdzić czy nic poważnego się nie stało. Lepiej dmuchac na zimne
U
uleńka
Gość
dziewczyny, moze macie pojęcie jak jest ze śluzem w ciązy???jestem juz ponad tydzien po owulacji, a mój śluz jest ciągle rozciągliwy. no moze neiaz tak jak przy owulacji, ale przy szyjce jest go sporo i taki gruby i rozciągliwy??co to moze byc??czy w ciązy tez tak sie zdarza?? bo my bardzo chcemy miec dziecko.
Elżbietka
mother of two sons&angel
uleńka niw wiem, ale ja tez mam taki śluz po owulacji! moze nie kazdego dnia, ale tak co drugi dzien jest go wiecej troszkę , no i rozciąga sie :
Dziewuszki..wróciłam o d lekarza..i po prostu byłam 19 ..a lekarz przyjmuje 18 osób..Boze -paranoja!i Dostałam skierowanie do szpitala do chirurga i na prześwietlenie..ale byłam o jedna os za dużo i pani powiedziała bym przyszła jutro od 9 lekarz przyjmuje..SZOK!..A MÓWILI BYM SCIEMNIŁA, ZĘ PRZED CHWILĄ SIE TO STAŁO..I PRZYJELI BY MNIE..NIE..-JA CHCIAŁAM BYĆ UCZCIWA..POWIEDZIAŁAM ZE PRZED WEEKENDEM..-TO JEDEN DZIEŃ MOGĘ SOBIE JESZCZE POCZEKAC..SUUUPER!..A BOLI Z KAZDĄ MI CORAZ BARDZIEJ..SIEDZE W DOMU I ANWET CHODZIĆ NIE MOGĘ!..BO JAK STAJĘ TO ..KOSZMAR
reklama
Witajcie-Klaudia-wpadaj do nas częściej..ja również często do Was zaglądam..i podczytuję sobie nowinki co i jak Wam"idzie"..
Dodeczko -co u Ciebie-jak sie czujesz??..Jak mijają pierwsze miesiace??
Ja z mezem postanowiliśmy sobie troszke"popróbować" w tym miesiacu..a co tam..zaszaleliśmy i poszliśmy na"calosć"
Dodeczko -co u Ciebie-jak sie czujesz??..Jak mijają pierwsze miesiace??
Ja z mezem postanowiliśmy sobie troszke"popróbować" w tym miesiacu..a co tam..zaszaleliśmy i poszliśmy na"calosć"