reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Czesc Lana i Agnezzz

oczywiscie ze z wami zostane, bardzo mi sie tu podoba :))
Moja siostra mi mowila, ze to sie czuje, jak sie jest w ciazy:)))
Powodzenia wszystkim starajacym sie:)))

Dziewczyny czy któraś z was brała norprolac lub bromergon,jakie są skutki i samopoczucie po nich ,bo słyszałam róznr opinie.Cos mi dzwoni ,że któraś szczęśliwie zafasolkowana brała te tabletki.odpiszcie ::)

ja biore bromergon, w tej chcwili od miesiąca, wczesniej 3 miesiące.zbiło mi ta prolatyne, a po odstawienu była dwa reazy ja poprzednio :/ (69, norma 1,2 - 25). teraz po miesiącu mam 5,5wiec ok. zmniejszam dawka do pół tabletki, później znowu kontrola.
samopoczucie po ?? w pierwszym tygodniu kiepsko. spadalo mi ciscnienie, prawie mdlalam,ciągle byłam baaaaardo senna, nudnośći, obrzek śluzówki nosa...
ale późneij organizm sie przyzwyczaja i jak ok, czasmi tylko nos troszke przytyka ::)
moja metoda jest branie na noc żeby najgorsze przespac.na noc, tzn 20 - 221 wieczorem, bo jak później to jeszcze rano mozesz czuc skutki:/
no ja jeszcze nie wiecz czy zafasolkowałam :) mam nadzieje...

Elżbietko mnie sie odbija po wszystkim , nawet po wodzie , czy sloneczniku ... a slinotok .... czesty objaw wczesnej ciazy :) ...slinotok moze towarzyszyc przy wymiotach , badz nudnosciach ... trzymam kciuki za Twoja fasoleczke :)

Elżbietka, mnie wprawdzie nadmiar śliny nie męczy, ale od moich dwóch koleżanek słyszałam, że to było coś co im najbardziej przeszkadzało. Mnie bardzo bolał brzuch, a raczej lewy jajnik. Zaczął mnie boleć chyba zaraz po zapłodnieniu i to tak, że prawie drętwiała mi lewa noga. Potem stopniowo ból malał i mniej więcej od daty spodziewanej miesiączki praktycznie już mnie nie boli. Wczoraj lekarz powiedział mi, że to "lewa ciąża" czyli jajeczko z lewego jajniczka :)

reklama
Do góry