reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ivi Dziekuje :)
A co do jedzenia to tez jestem non stop głodna i to podbrzusze cały czas pobolewa Ale najwazniejsze to ze fasolinka znalazła swoje miejsce :) Pozdrawiam i zycze szczescia
icon10.gif
:-);-):tak::-DBuzka gratulacje, od 2 dni bylam zajeta i dopiero teraz doczytalam ze jestes w ciazy. Dbaj o siebie i dzidzie.

Moj maz dzis wyjechal na 6 miesiecy, pewnie nam sie nie udalo- a wiedzialam ze tak bedzie ale coz zycie toczy sie dalej.

NA kiedy masz termin?

reklama
Witam Dziewczyny :)

Śledzę wątki na Forum od dłuższego czasu ale po raz pierwszy sama coś piszę :zawstydzona/y:
Po pierwsze Buźka - wielkie gratulacje!!!!!:-) Musisz być przeszczęśliwa :-D
Ja właśnie jestem na etapie oczekiwania. Z mojego wykresu za bardzo nic nie rozumiem, bo jest to mój pierwszy miesiąc mierzenia temperatury ale @ spóźnia się już drugi dzień więc jest dla mnie nadzieja :tak: Powinnam w sumie już zrobić test ale jakoś boję się tego wyniku jak diabli, szczególnie , że już mi się przytrafiały takie opóźnienia...
Wolę się jeszcze trochę pocieszyć nadzieją , że się udało.

reniczek - a jaką masz temp ?:) spadła trochę czy jest na tym samym poziomie czy wzrosła może? :) trzymam kciuki :)

Wiesz co Ivi właśnie dziś się baaardzo podniosła. Wczoraj było 36,7 a dziś 37,1:confused:
Myślę, że nie bez znaczenia jest to że piłam wczoraj wieczorem winko i miałam dosyć bezsenną noc. Od 3:30 przewalałam się z boku na bok i raczej tylko przysypiałam a nie był to regularny sen. Jednak mam wielką nadzieję, że ta tempka oznacza coś pozytywnego :tak:

trzymam kciuki :) zobaczymy jaka temp będize jutro;) tylko zeby była wiarygodna musisz spać :tak::-)

Dzięki Ivi ;-) Niestety byłam bardzo niecierpliwa i zrobiłam test zaraz po owu.. Oczywiście wyszedł negatywny bo za wcześnie i się troszkę zraziłam :-(
Dlatego teraz jakoś odkładam to na tzw. "jutro".
Mam nadzieję, ze jutro tempka utrzyma się na wysokim poziomie i wtedy w sobotę zrobię teścik :tak:

Witam :)

Beatko Termin jest obliczony jako na maj :)
Oj tak dbam o siebie i nie tylko
icon12.gif
dogadzam sobie ostatnio jedzeniem
icon10.gif
pozdrawiam i zycze szczescia dziewuszki w zafasolkowaniu :)
icon11.gif
Buziaczki

reklama
Potrzebuję pomocy!!! :-(
A więc- kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia, nie raz, aż nagle... Mam nabrzmiałe i bolące piersi; palę od czterech lat, a teraz podczas palenia robi mi się po prostu niedobrze; jestem bardzo drażliwa; mam bardziej obfitą wydzielinę z pochwy... Robiłam test- kreska była tylko jedna. A mimo to bardzo sie obawiam. Po tych objawach jaka jest możliwość, ze po prostu wpadliśmy? :sorry:

Do góry