reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witajcie @ nie ma tempka poranna 37,1 troszke spadla bo kilka dni utrzymywala sie na poziomie37,2-37,4 Czekam z nadzieją na moj malenki cud....

malaladybird trzymam za ciebie mocno kciuki. Ja też czekam na swój cud i wiem jak ten czas się dłuży. Tak jak u ciebie u mnie też @ dalej nie ma i choc tempka nie jest taka ładna jak twoja to mam wielką nadzieję.
Obyśmy obie doczekały się wcześniejszego prezentu mikołajowego.
Pozdrawiam cię serdecznie, trzymaj się kochana, będzie dobrze!!:tak:

Witajcie zimowa pora:) Dzidziusie napewna sie pojawia bo zblizaja sie takie cudowne swieta i mikolaj i wogole:) Szybko zapadajace wieczorki....A co do objawow @ to mialam wszystkie jakie powinny byc łacznie z dwoma negatywnymi testami( widocznie robilam je zawczesnie). Dopiero w dniu kiedy powinna przyjsc@ test wyszedl ok. Takze niestety trzeba czekac do ostatniego dnia spodziewanej @....Buziaki cieplutkie.

Witaj Poziomko28. Wiesz ja też robiłam wczoraj test i wyszła I, ale jakoś dziwnie się tym nie przejełam i dalej wierzę. Bardzo daje mi nadzieję fakt, że nie boli mnie wogóle prawy jajnik, a zawsze na tydzień przed @ strasznie mnie bolał, tym razem odzywa się lewy, ale jakoś tak dziwnie, czuję jakby mi się coś naciągało pomiędzy jajnikiem a nogą (strasznie dziwne uczucie), do tego nie mam zwyczajowego bólu piersi, choc są powiększone, a bolą mnie same sutki. Nie wiem czy to jakieś objawy?? Czy któraś z was tak miała?? Może to tylko urojenia, a po prostu coś mi się poprzestawiało, zwłaszcza że wyjątkowo w tym cyklu nie miałam gwałtownego skoku temp. a tak po trochu rosła. Sama już nie wiem, miałam się nie nakręcac, no i znowu spękałam...
Pozdrawiam wszystkie staraczki i życzę cudownych, dorodnych fasolek:tak: , a ciężaróweczkom życzę pięknych okrąglusich brzusiów!!!!

Dzisiaj był moj dzien testowania...nieestety jedna krecha...@ nadal nie wiem , przez ostatnie dwa dni czulam sie prawie dobrze lecz dzisiejsza noc była przelomem....bylo mi bardzo niedobrze jakbym w buzi miala jakas starą zerdzewiałą rurę, bolały mnie n aprzemian jajniki , kulo w podbrzuszu, temka poranna sie utrzymuje 37,1...juz mialam taką nadzieję....Test juz raczej nie mogł sie mylić, prawda????Zrobilam t. hexal znacie go?

reklama
Nie rezygnuj jeszcze z tego cyklu. Mój test też wyszedł negatywny, a jednak @ dalej nie ma, a to już 35 dzień. Dziś kupuję jeszcze jeden i jutro znowu zatestuje.
Bardzo mocno wierzę, że jest w tobie już mała fasoleczka, a dziś w nocy po prostu zadomawiała się w swoim nowym domku.:tak:
Dalej trzymam za ciebie kciuki!!! Więc i ty się nie poddawaj!!;-)

Do góry