reklama
malaladybird
Zaciekawiona BB
oby oby...a jak z upławami w czasie ciązy...tj przed miesiaczka sama czy inne?
malaladybird
Zaciekawiona BB
tzn chodzilo mi o ich konsystencje....czy jest mokro itp..?
malaladybird
Zaciekawiona BB
Witajcie @ nie ma tempka poranna 37,1 troszke spadla bo kilka dni utrzymywala sie na poziomie37,2-37,4 Czekam z nadzieją na moj malenki cud....
toffi
Zaciekawiona BB
malaladybird trzymam za ciebie mocno kciuki. Ja też czekam na swój cud i wiem jak ten czas się dłuży. Tak jak u ciebie u mnie też @ dalej nie ma i choc tempka nie jest taka ładna jak twoja to mam wielką nadzieję.
Obyśmy obie doczekały się wcześniejszego prezentu mikołajowego.
Pozdrawiam cię serdecznie, trzymaj się kochana, będzie dobrze!!
Obyśmy obie doczekały się wcześniejszego prezentu mikołajowego.
Pozdrawiam cię serdecznie, trzymaj się kochana, będzie dobrze!!
poziomka28
Zaciekawiona BB
Witajcie zimowa pora Dzidziusie napewna sie pojawia bo zblizaja sie takie cudowne swieta i mikolaj i wogole Szybko zapadajace wieczorki....A co do objawow @ to mialam wszystkie jakie powinny byc łacznie z dwoma negatywnymi testami( widocznie robilam je zawczesnie). Dopiero w dniu kiedy powinna przyjsc@ test wyszedl ok. Takze niestety trzeba czekac do ostatniego dnia spodziewanej @....Buziaki cieplutkie.
toffi
Zaciekawiona BB
Witaj Poziomko28. Wiesz ja też robiłam wczoraj test i wyszła I, ale jakoś dziwnie się tym nie przejełam i dalej wierzę. Bardzo daje mi nadzieję fakt, że nie boli mnie wogóle prawy jajnik, a zawsze na tydzień przed @ strasznie mnie bolał, tym razem odzywa się lewy, ale jakoś tak dziwnie, czuję jakby mi się coś naciągało pomiędzy jajnikiem a nogą (strasznie dziwne uczucie), do tego nie mam zwyczajowego bólu piersi, choc są powiększone, a bolą mnie same sutki. Nie wiem czy to jakieś objawy?? Czy któraś z was tak miała?? Może to tylko urojenia, a po prostu coś mi się poprzestawiało, zwłaszcza że wyjątkowo w tym cyklu nie miałam gwałtownego skoku temp. a tak po trochu rosła. Sama już nie wiem, miałam się nie nakręcac, no i znowu spękałam...
Pozdrawiam wszystkie staraczki i życzę cudownych, dorodnych fasolek , a ciężaróweczkom życzę pięknych okrąglusich brzusiów!!!!
Pozdrawiam wszystkie staraczki i życzę cudownych, dorodnych fasolek , a ciężaróweczkom życzę pięknych okrąglusich brzusiów!!!!
malaladybird
Zaciekawiona BB
Dzisiaj był moj dzien testowania...nieestety jedna krecha...@ nadal nie wiem , przez ostatnie dwa dni czulam sie prawie dobrze lecz dzisiejsza noc była przelomem....bylo mi bardzo niedobrze jakbym w buzi miala jakas starą zerdzewiałą rurę, bolały mnie n aprzemian jajniki , kulo w podbrzuszu, temka poranna sie utrzymuje 37,1...juz mialam taką nadzieję....Test juz raczej nie mogł sie mylić, prawda????Zrobilam t. hexal znacie go?
reklama
toffi
Zaciekawiona BB
Nie rezygnuj jeszcze z tego cyklu. Mój test też wyszedł negatywny, a jednak @ dalej nie ma, a to już 35 dzień. Dziś kupuję jeszcze jeden i jutro znowu zatestuje.
Bardzo mocno wierzę, że jest w tobie już mała fasoleczka, a dziś w nocy po prostu zadomawiała się w swoim nowym domku.
Dalej trzymam za ciebie kciuki!!! Więc i ty się nie poddawaj!!;-)
Bardzo mocno wierzę, że jest w tobie już mała fasoleczka, a dziś w nocy po prostu zadomawiała się w swoim nowym domku.
Dalej trzymam za ciebie kciuki!!! Więc i ty się nie poddawaj!!;-)