reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Sossenko...Agnieszka niestety dostała @...w tym samym dniu co ja ::)

No cóż kolejny cykl staranek przed nami...co nie Agnieszko??

reklama

Tak, macie rację ....
Przyszła @ i pozbawiła mnie złudzień, ale nabieram nowych sił, nowych nadzieji
I wiem że teraz sie uda
Pazdźienik też dobry.....
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

No pewnie Agnieszko że październik też dobry... ;)

Hmmm...ja bym powiedziała że jest super!!! :) :) :) To co umawiamy się na październikowe porody??

Jasne !! Dlaczego nie ??
Już widze oczami wyobrażni dwie szalone babki - brzuchatki na letnim spacerku....
Te szalone - to oczywiście w tym najlepszym słowa znaczeniu

Mocno sie staramy około 20-28.01 ?

Mozliwe ze ja do Was dolacze, dzisiaj mam bardzo nerwowy dzien , jak zawsze przed @ i cos czuje ze zbliza sie ta franca wielkimi krokami  ::)... ale tak jak mowicie październik jest tez bardzo mucios dobry  ;D

Moniqa...Ty kochana nie wywołuj @ bo jej u Ciebie nie chcemy ;)

Ale jakby co...tfu tfu...to umawiamy sie razem z Agnieszką na październikowe mamy :D :D :D

monisiu mam nadzieje ze @ sie obrazi jak jej powiem co Ty powiedzialas i nie pojawi sie przez najblizsze 9 miesiecy ;) ..ale jakby co to zarezerwujcie mi miejsce :)

Agnieszko bardzo bym chciala na wrzesnioweczki sie zapisac ;) .. tym bardziej ze termin bylby 23 wrzesien, a w tym dniu urodzila sie moja chrzesnica( cora mojej siostry) ...dwie imprezki za jednym zamachem  ;D

MoniQa,
W tych datach cos jest !!!
U mnie tez sie by zgadzało bo w pazdźieniku, dokładnie 18 ja mam urodzinki i licząc ostatnią @ za 10.01 to by sie zgadzało - może trzeba sobie robic prezenty na urodzinki !!!
Czego gorąco Tobie życzę - na urodzinki chrześnicy...

reklama
to trzymajcie mocno kciuki żeby przynajmniej do mnie nie przyszła wstreciucha a ja już trzymam za was w kolejnych starankach...
moży mnie sen i wydaje mi się że chyba szybciej niż później zabierze mnie sprzed kompa...jestem jakoś strasznie zmęczona a w pracy dziś niedługo byłam... padam...

Do góry