reklama
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Tak, macie rację ....
Przyszła @ i pozbawiła mnie złudzień, ale nabieram nowych sił, nowych nadzieji
I wiem że teraz sie uda
Pazdźienik też dobry.....
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Agnieszka18
Jasne !! Dlaczego nie ??
Już widze oczami wyobrażni dwie szalone babki - brzuchatki na letnim spacerku....
Te szalone - to oczywiście w tym najlepszym słowa znaczeniu
Mocno sie staramy około 20-28.01 ?
Już widze oczami wyobrażni dwie szalone babki - brzuchatki na letnim spacerku....
Te szalone - to oczywiście w tym najlepszym słowa znaczeniu
Mocno sie staramy około 20-28.01 ?
Agnieszka18
MoniQa, Ty jeszcze spokojnie załapiesz sie do wrześnióweczek,
a my z moniką3 będziemy się starać na pazdźierniczek
a my z moniką3 będziemy się starać na pazdźierniczek
Moniqa
i moje dwie połówki :)
monisiu mam nadzieje ze @ sie obrazi jak jej powiem co Ty powiedzialas i nie pojawi sie przez najblizsze 9 miesiecy ..ale jakby co to zarezerwujcie mi miejsce
Agnieszko bardzo bym chciala na wrzesnioweczki sie zapisac .. tym bardziej ze termin bylby 23 wrzesien, a w tym dniu urodzila sie moja chrzesnica( cora mojej siostry) ...dwie imprezki za jednym zamachem ;D
Agnieszko bardzo bym chciala na wrzesnioweczki sie zapisac .. tym bardziej ze termin bylby 23 wrzesien, a w tym dniu urodzila sie moja chrzesnica( cora mojej siostry) ...dwie imprezki za jednym zamachem ;D
Agnieszka18
MoniQa,
W tych datach cos jest !!!
U mnie tez sie by zgadzało bo w pazdźieniku, dokładnie 18 ja mam urodzinki i licząc ostatnią @ za 10.01 to by sie zgadzało - może trzeba sobie robic prezenty na urodzinki !!!
Czego gorąco Tobie życzę - na urodzinki chrześnicy...
W tych datach cos jest !!!
U mnie tez sie by zgadzało bo w pazdźieniku, dokładnie 18 ja mam urodzinki i licząc ostatnią @ za 10.01 to by sie zgadzało - może trzeba sobie robic prezenty na urodzinki !!!
Czego gorąco Tobie życzę - na urodzinki chrześnicy...
reklama
to trzymajcie mocno kciuki żeby przynajmniej do mnie nie przyszła wstreciucha a ja już trzymam za was w kolejnych starankach...
moży mnie sen i wydaje mi się że chyba szybciej niż później zabierze mnie sprzed kompa...jestem jakoś strasznie zmęczona a w pracy dziś niedługo byłam... padam...
moży mnie sen i wydaje mi się że chyba szybciej niż później zabierze mnie sprzed kompa...jestem jakoś strasznie zmęczona a w pracy dziś niedługo byłam... padam...