reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Sossenko bardzo bardzo mocno sciaskam piastki aby wsteciucha nie przyszla do Ciebie :) ... musze tez przyznac ze Twoje objawy zapowiadaja ze @ nie zobaczysz przez najblizsze 9 miesiecy ... czekamy na tescik :)

reklama
Oj sosenko! Chyba jednak sie zapiszesz do wrześniowych mam! Ja dziś też przespałam pół dnia! Zrobiłam sobie spacerek by trocę dzidzię dotlenić i po powrocie padłam. Teraz mi trochę energii przybyło ale nie wiem na jak długo.... mam nadzieję, że nie zasnę na "Gotowych na wszystko" bo strasznie lubię ten serial.

właśnie wstałam ale jak usnęłam to nawet trzęsienie ziemi nie zwlokło by mnie z łóżka.... no jak kamień....i faktycznie czuję się potwornie zmęczona... ale może to dziś taki dzień bo już od rana taka jestem zmęczona... jak rano wstałam to taka byłam ciężka i taka niewyspana, że mogłabym jeszcze spać ze 3 godziny... wyszykowałam się do pracki... tam 3 godzinki i przyszłam do domciu na piechotkę,... daleko nie mam może ciut więcej niż 0,5 km i od tamtej pory to czułam się taka zmęczona jakbym przez tę drogę pchała kamień pod górę i jeszcze obładowana była bagażami... ale nic... zjadłam i przyszłam do was... po pół godz. mnie i stąd zwinęło... troszkę się zdrzemnęłam ale wypoczęta się nie czuję... i nie gwarantuję że sen już mnie nie zwinie wcześniej... :D

Oki Elżbietko - o ile @ nie przyjdzie i okaże się ciąża, bo mam nadzieję że albo @ albo ciąża... i żadnych zastojów... :D :D

Sossenko w razie czego to ja tez poprosze duzo fluidkow ... @ zostawiam Elżbietce ale fluidkami mam nadzieje ze sie ze mna podzielisz :D

reklama
Do góry