reklama
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Oj sosenko! Chyba jednak sie zapiszesz do wrześniowych mam! Ja dziś też przespałam pół dnia! Zrobiłam sobie spacerek by trocę dzidzię dotlenić i po powrocie padłam. Teraz mi trochę energii przybyło ale nie wiem na jak długo.... mam nadzieję, że nie zasnę na "Gotowych na wszystko" bo strasznie lubię ten serial.
właśnie wstałam ale jak usnęłam to nawet trzęsienie ziemi nie zwlokło by mnie z łóżka.... no jak kamień....i faktycznie czuję się potwornie zmęczona... ale może to dziś taki dzień bo już od rana taka jestem zmęczona... jak rano wstałam to taka byłam ciężka i taka niewyspana, że mogłabym jeszcze spać ze 3 godziny... wyszykowałam się do pracki... tam 3 godzinki i przyszłam do domciu na piechotkę,... daleko nie mam może ciut więcej niż 0,5 km i od tamtej pory to czułam się taka zmęczona jakbym przez tę drogę pchała kamień pod górę i jeszcze obładowana była bagażami... ale nic... zjadłam i przyszłam do was... po pół godz. mnie i stąd zwinęło... troszkę się zdrzemnęłam ale wypoczęta się nie czuję... i nie gwarantuję że sen już mnie nie zwinie wcześniej...
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Oj sosenka !!
Doskonałe objawy życzę dwóch II i na wrzesień sie szykuj
Doskonałe objawy życzę dwóch II i na wrzesień sie szykuj
Elżbietka
mother of two sons&angel
sossenka , to umówmy sie tak: ja biore twoja @ tym rzem do siebie, a ty po zatestowaniu przesyłasz dla mnei duuuuzo fluidków. pozytywnie ciązowych, oki??
Elżbietka
mother of two sons&angel
no nie, zastojów na BB wystarczy!!
ciekawe jak tam u MAZURKA zastój??czy moze coś ruszyło??
ciekawe jak tam u MAZURKA zastój??czy moze coś ruszyło??
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
no dobrze MoniQo, dam ci troche fluidków sosenki, ale dla mnei "wieksza połowa". skoro biore do siebie wasze @, to nalezy mi sie, no nie