reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

cześć dziewczyny! Mam pytanie, pewnie Elżbietka jako specjalista, będzie wiedziała najlepiej, ale może i Wy mi pomożecie - jak to jest z temperaturą po zapłodnieniu. Wiem, że na czas owulacji tempka wzrasta i jeśli doszło do zapłodnienia to się utrzymuje taka wyższa, ale czy zawsze?! Czy to jest reguła?! Czy spadek temp. na 100% oznacza, że ciąży nie ma?
pozdrawiam

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe powitanie!!! Byłam wczoraj u lekarza, powiedział że pęcherzyk się powiększył i wygląda jakby miał pęknąć w przeciągu tego tygodnia, w piątek znowu ide do gina żeby zrobić usg i zobaczyć czy była owulacja. Bardzo się tylko boję jeśli okaże się że moje cykle są bezowulacyjne??? Co wtedy?? Może Elżbietka jako "ekspert" :) mi pomoże?? Czy to można jakoś wyleczyć tabletkami??? :(
Dzięki z góry za każdą odpowiedź!!
Pozdrawiam!!!!

Mamuśka...mnie też interesuje czy obniżona tempka oznacza że nie ma ciąży...bo mi dzis spadła do 36,5 ::)

Moja Kochana...mi tempka utrzymywała się rano 36,9 a wczoraj wieczór 37,5 ::)

Dzisiaj dopiero 24dc...cyrk na kółkach :mad: ::)

Mamuśka nie wiem jak jest w teorii , ale z praktyki wiem ze ta tempka to nie zawsze jest podwyzszona ... w poprzedniej ciazy kiedy mierzylam tempke to mialam roznie ale nie wyzej niz 37,0 ...zdazalo sie czasami 36,3 z rana ;) ... i gdyby nie to ze @ spozniala mi sie juz 5 dni to bym nawet testu nie robila bo nic nie wskazywalo na ciaze :) z wyjatkiem bolu piersi i podbrzusza ( ale to tez bralam za objaw zblizajacej sie @ ) :) ... tak wiec uwazam ze nie ma reguly :)

Elżbietko a czy mozesz mi powiedziec co moze oznaczac podwyzszona tempka przez caly czas kiedy brak jest ciazy?? moze to byc objawem jakiego zapalenia?? z gory dziekuje za odpowiedz :)

reklama
W takim razie jak @ sie pokaze bede musiala zrobic takie badania .... dziekuje Ci Elzbietko raz jeszcze :) ... co my bysmy bez Ciebie zrobily :)

Do góry